deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Deurdranger

Deurdranger

Automatisch sluiten achter je rug

Een deurdranger staat voor extra comfort, kostenbesparing en een langere levensduur van jouw deur. Door deuren gecontroleerd te openen en sluiten voorkom je tocht en eventuele beschadigingen van muren en deuren. Onze webshop biedt een groot assortiment deurdrangers. Lees ook de informatie op deze pagina, zodat je weet welke dranger het beste past bij jouw deur.

Deurdranger met glijarm

Deurdranger met glijarm

Openstaande deuren zijn verleden tijd met onze hoogwaardige deurdrangers. De glijarm waarmee de deurdranger bediend wordt, zorgt voor comfort, gebruiksgemak en een mooie afwerking. Het voordeel van een glijarm is dat deze niet uit de dranger steekt (zoals wel het geval is bij een schaararm), maar zich parallel aan de deurdranger opvouwt.

Deurdranger met schaararm

Deurdranger met schaararm

Onze deurdrangers met schaararmen zijn klassieke krachtpatsers. Je monteert de dranger op de deur of het deurkozijn, desgewenst aan de niet-scharnierzijde of de scharnierzijde van de deur. Dit type deurdranger kenmerkt zich door de opvallende schaar die uitsteekt aan de zijde van de dranger.

Deurdranger zonder arm

Deurdranger zonder arm

Is de body van jouw deurdranger kapot? Of heb je nog een perfect werkende glij- of schaararm liggen en wil je deze compleet maken met een deurdranger? Bekijk dan ons overzicht met losse deurdrangers zonder arm. In sommige gevallen kun je op één dranger zowel een schaararm als een glijarm monteren, zodat je alle opties open houdt. Je past de deurdranger hierdoor gemakkelijk aan op jouw situatie.

Onzichtbare deurdranger

Onzichtbare deurdranger

Bij het openen en sluiten van een deur heb je veel baat bij een deurdranger. Frustraties vanwege het harde dichtslaan in het kozijn of het openslaan tegen een muur zijn daardoor verleden tijd! Met onze unieke, onzichtbare deurdranger heb je bovendien geen last van een dranger in het zicht.

Glijarm

Glijarm

Onze collectie glijarmen kun je gemakkelijk combineren met een deurdranger. Is de body van jouw dranger nog in prima staat, maar is de glijarm kapot? Dan kun je een losse arm bestellen die je monteert op jouw dranger. Dat scheelt flink wat geld en onnodig weggooien!

Schaararm

Schaararm

Een schaararm is het perfecte hulpmiddel om jouw deurdranger te bedienen. Met onze losse exemplaren kun je de schaararm gemakkelijk koppelen aan een bestaande deurdranger. Dit is zeer praktisch wanneer je de arm op jouw dranger wilt vervangen (bijvoorbeeld van glijarm naar schaararm, of wanneer een oudere arm kapot is gegaan).