Black Friday korting! Gebruik de kortingscode BF2022 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 t/m 28 november 2022.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Paumelle

Paumelle

Zo steekt het gat in de steel

Het hebben van een mooie deur is één, maar je bent nergens zonder de juiste bevestiging. Zet jouw binnendeur daarom stevig vast met een paumelle scharnier. Deze is gemakkelijk te bevestigen op het deurkozijn en de deur, waarna je de twee middels een stift in elkaar kunt schuiven. De paumelles zijn verkrijgbaar in verschillende finishes.

Kogelpaumelle

Kogelpaumelle

Een deur hang je gemakkelijk en stevig af met kogelpaumelles. Doordat een paumelle bestaat uit twee losse onderdelen, kun je een deur in open stand eenvoudig uit het kozijn tillen. De kogels in de paumelle zorgen er onder andere voor dat de paumelle lang meegaat en geluidloos is.

Inboorpaumelle

Inboorpaumelle

Paumelles vormen een praktisch hulpmiddel bij het afhangen van jouw deur in een deurkozijn. Onze collectie inboorpaumelles is speciaal bedoeld voor opdekdeuren. Door hun unieke uitstraling met staalvernikkelde pinnen, passen ze uitstekend in de ruimte tussen een opdekdeur en zijn kozijn.

Opsteekhuls

Opsteekhuls

De opsteekhuls is een fraaie afdekking van jouw paumelle. Dankzij dit hulpmiddel geef je de paumelle een andere kleur, zodat hij bijvoorbeeld bij jouw overige deurbeslag past. Je schuift de huls gemakkelijk over het uitstekende del van het paumellescharnier.