deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Scharnier

Scharnier

Daar draait 't om!

Een scharnier zorgt ervoor dat jouw deur of raam solide bevestigd kan worden aan het kozijn. Er zijn allerlei soorten verkrijgbaar, verschillend in vorm, materiaal en lagering. Afhankelijk van het maximale draagvermogen en de zwaarte van de deur, kun je bepalen hoeveel scharnieren er nodig zijn. Het is daarom extra prettig dat onze scharnieren gewoon per stuk te koop zijn!

Bommerscharnier

Bommerscharnier

Bommerscharnieren zijn het perfecte hulpmiddel voor klapdeuren die beide zijdes op kunnen draaien. Zo kun je gemakkelijk doorlopen van de ene naar de andere kant. Je kent ze misschien uit de horeca of uit ziekenhuizen en kantoorpanden waar klapdeuren gebruikt worden. Maar ook voor seniorenwoningen zijn de scharnieren een uitkomst, omdat je een deur kunt duwen in plaats van opentrekken.

Kogelscharnier

Kogelscharnier

Een kogelscharnier is het ideale hulpmiddel om deuren en ramen met elkaar te verbinden. De constructie is simpel, maar sterk. Het kogelscharnier dankt zijn naam aan het mechanisme dat loopt op kleine kogels, waardoor het soepel en relatief geluidloos verloopt.

Onzichtbaar scharnier

Onzichtbaar scharnier

Bepaalde situaties vragen om een extra mooie afwerking. Zoek jij een sterke bevestiging voor jouw stijlvolle (binnen)deur, maar wil je niet dat de pin van het scharnier zichtbaar is? Dan is de onzichtbare scharnier het verlossende antwoord op al jouw vragen!

Penscharnier

Penscharnier

Zoek je een scharnier zonder poespas en mét goede kwaliteit? Dan ben je bij de penscharnier aan het juiste adres! Dit product is de basis voor de bevestiging van jouw binnendeur en buitendeur. Ook voor meubels, kasten en ramen zijn penscharnieren een praktische oplossing.

Taatsscharnier

Taatsscharnier

Een klassieker onder de scharnieren is het taatsscharnier. Tegenwoordig maakt dit type deurscharnier een enorme opmars in woningen, omdat het voor een unieke, originele draaiwijze zorgt. Zoek je een goede bevestiging voor jouw taatsraam of taatsdeur? Dan ben je bij onze taatsscharnieren aan het juiste adres!