deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag

Sfeervol openen en sluiten

Ga ook voor een schitterende schuifdeur! Je kiest zelf de favoriet die bij jouw interieur past en vult hem eventueel aan met extra’s voor meer comfort. Naast complete sets schuifdeursystemen verkopen we alle onderdelen ook los. Je hebt daardoor optimale keuzevrijheid. Jouw schuifdeur = jouw keuze!

Schuifdeurkom

Schuifdeurkom

Onze schuifdeurkom is het perfecte schuifdeurbeslag voor jouw “en suite deuren”, schuifpui of schuifdeuren. De komgrepen hebben slechts enkele millimeters overlap op het hout van de schuifdeur, waardoor ze in speciaal daarvoor gemaakte nissen kunnen schuiven. Met een schuifdeurgreep kun je jouw schuifdeuren binnen dus perfect bedienen. En er zijn zoveel stijlen, dat er altijd één tussen zit die helemaal bij jou past!

Schuifdeursysteem

Schuifdeursysteem

Wil je jouw ophangsysteem voor schuifdeuren in één set bestellen? Je geniet dan van het gemak dat je alle onderdelen in één keer bij de hand hebt. Is er een bepaald onderdeel van jouw schuifdeursysteem kapotgegaan of heb je een extra exemplaar nodig? Daar komen de losse onderdelen om de hoek, waardoor je niet meer hoeft te kopen dan nodig is! Zo bieden onze loftdeursystemen de beste oplossing voor elke situatie.

Extra deurpakket

Extra deurpakket

Hangt er een mooie schuifdeur in jouw woning, maar wil je deze graag uitbreiden met een extra deur? Dan komt – je raadt het al! – het ‘extra deur-pakket’ om de hoek. Deze set bevat de benodigde materialen om een extra deur te bevestigen aan een reeds hangende rail. Kies bijvoorbeeld voor een extra deur wanneer één schuifdeur de deuropening niet volledig bedekt. Ook bij een kastenwand komt het pakket tot zijn recht.

Hefschuifdeurbeslag

Hefschuifdeurbeslag

Een schuifpui is de ultieme verbinding tussen je huis en de tuin of het balkon. Bij mooi weer laat het op geweldige wijze binnen doorlopen naar buiten. Bovendien krijg je door de grote ramen veel licht in je woning. Om jouw schuifpui goed af te kunnen sluiten, vind je in onze webshop hefschuifdeurbeslag in verschillende maten en stijlen. Je weet het: veiligheid voor alles!