deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Rolslot

Sloten

Het hart van elke deur

Het is de kern van elke deur: het deurslot. Een goed slot helpt om correct af te sluiten en zorgt ervoor dat de deur en het deurbeslag optimaal kunnen functioneren. Daarnaast zorgt een goed geveerd slot voor stabieler gebruik van de deur. Er zijn in onze webshop tal van deursloten te vinden, zodat je uitkomt bij het sluitwerk dat perfect past bij jouw deur.

Codeslot

Codeslot

Met een codeslot is jouw binnendeur optimaal beveiligd zonder gebruik te hoeven maken van een sleutel. Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld het magazijn van een bedrijfspand of een ruimte met kostbare spullen in jouw huis. En wat te denken van de privéruimte in een winkel! Je kiest zelf wie de code ontvangt en dus toegang heeft.

Insteekslot

Insteekslot

Het insteekslot is het meest gangbare slot in met name binnendeuren. Is de deur gesloten dan zie je nauwelijks iets van dit type slot omdat hij verwerkt zit in de deur zelf. Je bedient hem met een deurklink en/of sleutel. Het online assortiment van onze webshop is groot, dus je kunt altijd een insteekslot kopen met ruime keus.

Rolslot

Rolslot

In de wereld van sloten is er een speciale plaats weggelegd voor de rolsloten. Deze soort behoort tot de familie van sloten, maar tegelijkertijd werkt hij op zijn eigen, unieke manier. Een rolslot heeft namelijk geen dagschoot, maar een rol die door de sluitplaat heen rolt. Dit type slot is onder andere geliefd in woningen voor senioren of mindervaliden, omdat zij deuren met dit slot niet open hoeven te trekken.

Sluitgarnituur

Sluitgarnituur

Sluitgarnituur is wat ons betreft de kers op de taart. De schuimkraag op het biertje. De mosterd op de bitterbal. Enfin, je snapt hem… sluitgarnituur is belangrijk! Bij de aanschaf van sloten kijk je voornamelijk naar de deur. Het kozijn waarin de deur vergrendeld wordt, is echter minstens zo belangrijk. Onze sluitgarnituursets beschermen het deurkozijn en zorgen voor een goede opvanging van de dagschoot, nachtschoot en eventuele extra haak- of blokschoten bij een meerpuntssluiting.

Sluiting

Sluiting

Onze stijlvolle sluitingen geven extra cachet aan een interieur. De producten van Kirkpatrick zijn robuust en vol karakter – met stuk voor verschillende functies in het interieur. Zo verkoopt de Engelse firma handgemaakte, ouderwetse loketsluitingen of koffersluitingen, maar ook deurkettingen in verschillende stijlen. Een perfecte toevoeging op de smeedijzeren producten in jouw landelijke, authentieke woonstijl!

Sluitkom

Sluitkom

Een sluitkom is het ideale instrument om de haken van bijvoorbeeld een meerpuntssluiting op te vangen. De kom wordt bevestigd in een kozijn en bevat bij sommige varianten ook een sluitplaat. Daarmee is het kozijn beschermd en heb je extra lang plezier van jouw beslag. De sluitkommen zijn ook als set verkrijgbaar, zodat ze goed te combineren zijn met een meerpuntssluiting. Let er wel op of de sluitkom rechts of links toepasbaar is (of allebei)!

Sluitplaat

Sluitplaat

Sluitplaten zijn er voor de afwerking van slotgaten in het kozijn en zorgen ervoor dat jouw deurbeslag perfect gebruikt kan worden. Door het stalen uitsteeksel dat omgebogen kan worden, wordt het slot als het ware opgevangen. Hiermee is het kozijn beschermd bij het dichtvallen van de deur. De sluitplaat is dus een goedkope maar essentiële tool voor jouw slot!