deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Kapstok

Kapstok

Kleine jasjes, grote jasjes...

In bijna elke woning kom je er minstens één tegen: een kapstok. Praktisch meets stijlvol: kapstokhaken met voldoende ophangmogelijkheden zijn stijliconen die de hal verfraaien of opvrolijken. Van jashaak tot steigerhouten kapstok en van modieuze zeshoek tot een kapstok aan het plafond: jij kiest wat past bij jouw inrichting en smaak!

Design kapstok

Design kapstok

Onze staande design kapstokken zijn allerminst een ‘sta-in-de-weg’. De stevige poot biedt een solide basis voor de ranke kapstok met designerhaken. Bovendien heb je bij een staande kapstok geen hinder van gaten in de muur: je plaatst hem eenvoudigweg daar waar hij op dat moment van pas komt!

Kapstokhaak

Kapstokhaak

In bijna elke woning kom je er minstens één tegen: een kapstok. Praktisch meets stijlvol in onze shop, want kapstokhaken met voldoende ophangmogelijkheden zijn stijliconen die de ruimte verfraaien of opvrolijken. Onze kapstokken zijn gemaakt in enorm uiteenlopende stijlen, waardoor elke variant past bij uitgesproken lifestyles.

Plafond kapstok

Plafond kapstok

Bekijk je interieur eens van de andere kant! Met behulp van een plafond kapstok houd jij de vloer vrij en hang je makkelijker dan ooit jassen op. Bovendien krijg je ongetwijfeld complimentjes van bezoekers, want de collectie plafond kapstokken gooit (letterlijk) hoge ogen! Dit fashionicoon zorgt daarnaast voor gemak met stofzuigen en lekker veel ophangruimte.

Wandkapstok

Wandkapstok

Een klassieker aan de wand: de wandkapstok. Deze manier van ophangen is met name ideaal in kleinere ruimtes, omdat je geen ruimte op de vloer bezet houdt. Je bepaalt zelf hoe groot of klein jouw wandkapstok wordt met behulp van een ruim assortiment afwisselende jashaken.

Garderoberek

Garderoberek

Een goed gekozen garderobe is een essentieel onderdeel van de entree. Heb je een fatsoenlijke plek om de jassen op te hangen, dan hoef je bij het weggaan geen verkreukeld kledingstuk aan te trekken. Onze garderobe kapstokken zijn stuk voor stuk stilistische hoogstandjes. Combineer ze met bijpassende kapstokhaken voor een fraaie uitstraling.

Wandhaak

Wandhaak

Wandhaken zorgen voor een subtiel ophangmechanisme aan de muur. Door de summiere grootte van de haken vallen deze minder op dan een reguliere kapstok. De omschrijving ‘subtiel en stylish’ zegt dan ook veel over deze praktische hulpjes voor jassen, tassen, sjaals en handdoeken. En wij van deurbeslag.nl hebben natuurlijk een collectie voor je beschikbaar!