deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Woonaccessoires

Woonaccessoires

De kers op de taart

Een woning bestaat uit allerlei ruimtes die elk hun eigen (praktische) accessoires verlangen. Een paraplubak is bijvoorbeeld erg handig in de hal, net als een fraaie kapstok. Dankzij de uitgebreide collectie huisdecoratie vind je in onze shop de geschikte producten die jouw hal versterken en decoreren.

Paraplubak

Paraplubak

Het fraaie ontwerp en de zwevende uitstraling van de paraplubakken van RiZZ maken de producten eerder een kunstobject dan een gebruiksvoorwerp. De bakken zijn uitgevoerd in verschillende finishes, zodat je zelf kiest of deze contrasterend wordt of juist nauwelijks opvalt tegen de wand.

Spiegel

Spiegel

Hoe vaak kijk jij in de spiegel? Wanneer je door de hal loopt, in de badkamer, in de binnenspiegel van jouw auto… we bekijken onszelf vaker dan we denken! Een mooie spiegel is een praktische en smaakvolle bekleding van de muur, zeker wanneer je hem matcht met de kleuren van je interieur. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… iedereen krijgt graag in zo’n fraaie variant!

Verlichting

Verlichting

Een lamp zorgt voor sfeer. Ten eerste natuurlijk door het licht dat zij produceert, maar ook vanwege haar uitstraling. Daarmee is verlichting één van de elementen die bepalend is voor een interieur. Bekijk onze collectie verlichting en verwen jezelf met een prachtig exemplaar in landelijk smeedijzer of industrieel staal.