deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Meubelbeslag

Meubelbeslag

Pimp jouw keuken(kast)

Een goedgekozen meubelknop of meubelgreep maakt van jouw saaie kast een modern exemplaar. Dat is wat het juiste meubelbeslag kan doen! Geef je interieur een boost door aandacht te besteden aan de details. Zo wordt de afwerking van jouw keukenkastjes, lades en kastdeuren een feestje! En kom je er even niet uit of zoek je hulp? Wij zijn er voor je!

Luikringen

Luikring

Luikringen bieden praktische handvatten wanneer je jouw luik of kast wilt openen. Een aantal varianten uit onze collectie valt volledig weg in de montageplaat, zodat je een gelijk oppervlakte houdt. Met name voor luiken naar de kruipruimte zijn deze vlakke ringen ideaal, omdat je hier een deurmat of stuk vloerbedekking overheen kunt leggen.

Komgreep

Komgreep

Een komgreep voegt sfeer toe aan schuifdeuren, meubellades en… keukenkastjes! Je monteert een komgreep middels schroeven op het kastdeurtje en opent de lade of deur vervolgens gemakkelijk door je vingers in de kom te leggen.

Meubelgreep

Meubelgreep

Met ons ruime assortiment meubelgrepen kun je jouw kastdeuren en lades stylen zoals jij dat wilt. Een keukenkast of keukenlade krijgt eenvoudig een nieuwe uitstraling als je de meubelgrepen vervangt. Zo creëer je een andere stijl door slechts de details aan te passen!

Meubelknop

Meubelknop

Jouw interieur bevat ongetwijfeld grote en kleine kasten: in de keuken, de woonkamer, de slaapkamer… Om deze lades en deurtjes in stijl te kunnen openen en sluiten, bieden wij je meubelknoppen in allerlei soorten, maten en finishes. Zo vind jij een match en design je jouw interieur tot in de puntjes.

Meubelkom

Meubelkom

Meubelkommen zijn praktische hulpmiddelen die je in de deur monteert. Je stopt je vingers in de kom om de lade of deur te openen, maar het eindresultaat is schitterend vlak. Een mooie toevoeging voor moderne keukens!

Meubelring

Meubelring

Kies je voor landelijk of voor modern? Meubelringen zie je in verschillende vormen steeds vaker terug in het interieur. De zogenoemde luikringen worden bijvoorbeeld veel toegepast op keukendeurtjes en -lades. Je monteert onze meubelringen aan de voorzijde van het product met bijpassende schroeven, zodat een robuuste uitstraling ontstaat.