deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Sleutelkluis

Sleutelkluis

Praktisch en veilig verzameld

Een sleutelkluis is een praktisch hulpmiddel om één of meerdere sleutels veilig op te bergen. Je bedient een sleutelkastje met cijferslot of met een gewone sleutel, dus je kiest de bedieningsmogelijkheid die het beste bij jouw situatie past. Hebben meer mensen toegang nodig tot dezelfde toegangskluis, dan kun je de bijgeleverde sleutel kopiëren of de code met andere personen delen.

Sleutelkast

Sleutelkast

Ben jij regelmatig je sleutels kwijt en dringend op zoek naar een georganiseerde plek waar ze verzameld kunnen worden? Dan bieden onze sleutelkasten uitkomst! Door een ruime productkeuze kun je eenvoudig de variant kiezen die voldoet aan jouw behoeftes en smaak. Ga je voor een stijlvol ontwerp als eyecatcher aan de muur, of juist voor de extra veiligheid van een sleutelkluis met code?

Sleutelkluis

Sleutelkluis

In een sleutelkluis berg je overzichtelijk al jouw sleutels op. Zeker in noodsituaties is het essentieel dat sleutels op hun vaste plek hangen, zodat ze er snel bij gepakt kunnen worden. Je opent de sleutelkluis met code of met een sleutel. Er is een groot aanbod in afmetingen, met tien tot wel 200 haken. Zo past er altijd een sleutelkluis bij jouw vraag.