deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Woonaccessoires

Woonaccessoires

Sfeervol aangekleed

Woonaccessoires zijn in de keuken minstens zo belangrijk als in de woonkamer. Zo creëer je een fijne plek om te koken en te leven – want geef toe: je bent nu eenmaal zeer regelmatig in de keuken te vinden. Goede verlichting, mooie wandbekleding en praktische ophangmogelijkheden zijn onmisbaar voor de beste thuiskoks!

Verlichting

Verlichting

Dankzij stoere details krijgt jouw interieur karakter! Onze stalen hanglampen zijn een geweldige combinatie van oerdegelijk staal, puur vakmanschap en een sober maar stijlvol ontwerp. Dankzij de zichtbare lasnaden en de robuuste bevestiging tonen deze hanglampen een knap staaltje industrieel design! Ook prachtige smeedijzeren lampen vind je in de collectie op onze website.

Rooster

Rooster

De beste bescherming voor deurluiken of ventilatiegaten vind je in deze stijlvolle roosters. Kies de gewenste uitvoering van jouw rooster en plaats hem aan de buitenzijde op de deur of de muur. Zo voorkom je op smaakvolle wijze dat vuil, ongedierte of andere ongewenste zaken jouw woning binnendringen.

Wandhaak

Wandhaak

Wandhaken zorgen voor een subtiel ophangmechanisme aan de muur. Door de summiere grootte van de haken vallen deze minder op dan een reguliere kapstok. De omschrijving ‘subtiel en stylish’ zegt dan ook veel over deze praktische hulpjes voor jassen, tassen, sjaals en handdoeken. En wij van deurbeslag.nl hebben natuurlijk een collectie voor je beschikbaar!