deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Kluis

Kluis

Veilig achter slot en grendel

Een kluis in de slaapkamer is het perfecte hulpmiddel om jouw waardevolle eigendommen te beschermen. Dit kan geld zijn, maar ook sieraden of belangrijke papieren. Om deze kostbaarheden probleemloos uit handen te geven, heb je een product nodig waar je volledig op kunt vertrouwen. En daar komen onze kluizen om de hoek!

Geldkluis

Geldkluis

Onze geldkluizen worden gekenmerkt zich door hun hoogwaardige, ijzersterke bouw en het strakke design. In een geldkluis plaats je naast contant geld, andere kostbaarheden zoals sieraden en belangrijke documenten. Met de hulp van een kluis heb jij in huis een veilige plek voor waardevolle eigendommen. Je kiest zelf hoe je hem bedient en hoe zwaar hij is.

Hotelkluis

Hotelkluis

Tijdens een vakantie wil je lekker genieten en tot rust komen. Het laatste waar je dus op zit te wachten, is de financiële afhandeling na een diefstal. Bescherm jouw waardevolle spullen daarom in jouw accommodatie met een speciale hotelkluis. Veel hotelketens bieden hun gasten deze mogelijkheid, zodat je kunt beschermen wat van jou is.

Privékluis

Privékluis

Of het nou op je (slaap)kamer is, onder je bureau of in de garage: belangrijke papieren en spullen liggen overal. Bescherm wat van jou is door deze kostbaarheden te bewaren in een privékluis. Je vindt in onze webshop allerlei varianten, van groot tot klein(er) en van metallic tot blauw. Je hoeft alleen nog te kiezen!