deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Woonaccessoires

Woonaccessoires

Sfeer in de slaapkamer

Kleed de slaapkamer aan zoals jij dat het liefste wilt! Onze woonaccessoires zijn mooie toevoegingen voor de slaapkamer, omdat ze met hun bijzondere stijlen een originele draai geven aan het interieur. Kies de huisdecoratie die bij jouw smaak en stijl past dankzij ons innovatieve assortiment.

Spiegel

Spiegel

Hoe vaak kijk jij in de spiegel? Wanneer je door de hal loopt, in de badkamer, in de binnenspiegel van jouw auto en natuurlijk als je net wakker wordt… we bekijken onszelf vaker dan we denken! Een mooie spiegel is een praktische en smaakvolle bekleding van de muur, zeker wanneer je hem matcht met de kleuren van je interieur.

Verlichting

Verlichting

Een lamp zorgt voor sfeer. Ten eerste natuurlijk door het licht dat zij uitstraalt, maar ook vanwege haar uitstraling. Daarmee is verlichting één van de elementen die bepalend is voor een interieur. Bekijk onze collectie verlichting en verwen jezelf met een prachtig exemplaar, zoals onze industriële hanglampen.

Zitbank

Zitbank

Ben je op zoek naar een unieke bank die een originele draai geeft aan jouw slaapkamer? Bekijk dan de mogelijkheden van de Chit Chat van RiZZ. Dit bijzondere ontwerp is rond aan de onderkant, waardoor de bank eigenlijk altijd in beweging is. Zo geeft zitten op de Chit Chat direct interactie met andere gebruikers van de bank. Interactief uitrusten dus!