deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Meubelbeslag

Meubelbeslag

Meubels en kasten met een eigen stijl

Meubelbeslag is een verzamelterm voor onderdelen die te maken hebben met het behoud van meubels (zoals kleine vloergeleiders voor onder de stoelpoot) en het openen en sluiten van kasten en lades. Mooie knopjes, nette ladegeleiders en stijlvolle meubelgrepen zetten samen het puntje op de i in jouw interieur.

Komgreep

Komgreep

Sfeervolle komgrepen toveren jouw meubel eenvoudig om tot een karakteristiek onderdeel van het interieur. Ons assortiment komgrepen vind je in verschillende afmetingen en vormen, met elk hun eigen stijl en karakter. De bevestiging is eenvoudig, omdat je geen frees in het meubel hoeft te maken.

Meubelglijder

Meubelglijder

Jouw woonkamer bevat kasten, stoelen en banken. Om zowel de poten van deze meubels als de vloer goed te beschermen, raden we aan om meubelglijders te gebruiken: een klein maar essentieel detail dat regelmatig vergeten wordt. In onze webshop vind je allerlei varianten van deze bijna onzichtbare én onmisbare hulpstukjes.

Meubelgreep

Meubelgreep

Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak – ook als het aankomt op meubelbeslag. Zo wil je op jouw dressoir wellicht een grote, robuuste greep plaatsen, terwijl het tv-meubel met een subtiel greepje versierd wordt. Wij denken graag met je mee en bieden al onze meubelgrepen aan in verschillende maten. Sommige producten hebben zelfs zeven uitvoeringen: perfect voor kleine én grote wensen!

Meubelknop

Meubelknop

De meubelknopjes op meubelbeslag.nl zijn gemaakt van massief RVS, smeedijzer of messing. In combinatie met mooie finishes, zijn ze sterk, duurzaam en staan ze garant voor jarenlange functionaliteit en plezier. Zo hebben de zwarte en witte meubelknoppen een RVS basis, terwijl de ladeknoppen van chroom of brons juist gemaakt zijn van messing.

Meubelkom

Meubelkom

Dat een schuifdeurkom alleen maar gebruikt kan worden op een schuifdeur, is allang niet meer het geval. Steeds vaker worden deze stijlvolle handgrepen ook geplaatst op keukenkastjes, de deurtjes van een meubelstuk of een schuifdeurkast. Meubelkommen zijn in… en wij houden ervan!

Meubelring

Meubelring

Laderingen geven meubels een authentiek, nostalgisch karakter. Misschien associeer je ze direct met het dressoir dat bij je oma stond, dat je opende met behulp van laderingen in plaats van meubelknoppen of grepen. Geef jouw oude meubel de glorie die hij verdient met nieuwe meubelringen of werk jouw moderne exemplaar juist af met een vleugje van vroeger.