deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Veiligheid

Veiligheid

Extra zekerheid voor jong en oud

Zorg voor veiligheid in de woonkamer met belangrijke extra’s. Kinderbeveiliging zorgt ervoor dat vingers niet in verdwaalde stopcontacten terechtkomen, met brandbeveiliging weet jij op tijd dat er onraad dreigt en dankzij smart home weet jij wat er in huis gebeurt – ook als je er niet bent.

Kinderbeveiliging

Kinderbeveiliging

Een ongeluk zit in een klein hoekje… en dat geldt helaas ook voor kinderen. Natuurlijk kun je er niet voor zorgen dat jouw kleine koter nooit meer een bloedlip of buil heeft, maar met behulp van onze kinderbeveiliging maak je jouw huis wel een stuk veiliger. Kies bijvoorbeeld stopcontactbeschermers voor lage stopcontacten en hoekbeschermers voor het salontafel.

Rookmelder

Rookmelder

Rookmelders redden levens. De brandmeldinstallaties zijn zo geprogrammeerd dat ze een duidelijk signaal afgeven wanneer ze te veel rookontwikkeling in de lucht opmerken. Waar rook is, is immers vuur… en een gewaarschuwd mens telt voor twee. Een rookmelder kopen doe je veilig en snel op deurbeslag.nl.

Smart home

Smart home

Een smart home systeem houdt een scherp oog in het zeil bij de beveiliging van jouw woning of bedrijfspand. Deze domotica richten zich op allerlei beveiligingszones. Zo kun je via een app het alarmsysteem in- of uitschakelen en bedien je met een elektronisch slot de deur op afstand. Dankzij onze smart home rookmelders krijg jij ook een melding op je telefoon wanneer er rook gedetecteerd wordt in huis.