deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Dubbele deuren

Dubbele deuren

Dubbel genieten maar!

Tuindeuren, een schuifpui of dubbele deuren: buiten wordt er op een fantastische manier mee naar binnen gehaald! Extra ventilatie en warmte in het voorjaar en de zomer... en een woonkamer die direct groter lijkt door de grote raampartij! Bekijk alle extra's om jouw dubbele deuren veilig af te sluiten.

Deurnaald

Deurnaald

Door de ruimte tussen dubbele deuren kun je last krijgen van vervelende tocht. Voorkom overlast door de installatie van deurnaalden op jouw deuren. De ingenieuze constructie maakt dat beide deuren probleemloos naast elkaar kunnen functioneren. Zo heb jij wel de lusten maar niet de lasten: optimaal gebruiksgemak en een perfecte afsluiting!

Espagnolet

Espagnolet

Espagnoletten zijn mooie, opvallende sluitingen die worden gebruikt op openslaande deuren of ramen. De varianten in onze webshop hebben stuk voor stuk een prachtige stijl, waardoor er altijd één bij zit die helemaal in jouw huis thuispast. Omdat een espagnolet – of spanjolet – over het algemeen een opbouwslot is, is het een echte eyecatcher in je interieur.

Kantschuif

Kantschuif

Kantschuiven zijn de perfecte hulpmiddelen bij dubbele deuren. Eén van beide deuren staat bekend als de loopdeur of actieve deur: dit is degene die je het meest gebruikt, vaak gekenmerkt door een deurkruk. Ook de passieve deur moet echter goed vergrendeld zijn. En daar komt de kantschuif om de hoek!

Cilinderknop

Schuifpuibeveiliging

Prachtig, zo’n sfeervolle schuifpui die jouw tuin of balkon op subtiele manier betrekt bij het interieur! Wel is het van belang om dergelijke toegangsdeuren te beveiligen tegen inbrekers. Daarom bieden wij je de beste schuifpuibeveiliging voor een veilig gevoel in huis! Eenvoudig te installeren en met praktisch gebruiksgemak voor jouw schuifpui.

Sluitlijst

Sluitlijst

Zijn jouw dubbele deuren uitgevoerd met een meerpuntssluiting in de loopdeur, dan biedt een sluitlijst uitkomst in de passieve deur. In de lijst kunnen de haak- of blokschoten vallen. Twee grendels steken naar boven en beneden in het kozijn, zodat de deuren vergrendeld zijn. Monteer je de deuren af met een deurnaald, dan is de sluitlijst mooi afgewerkt.