deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Hoe veiliger, hoe beter

De tijd dat een enkel deurslot voldoende veiligheid bood om inbrekers buiten de deur te houden, ligt helaas achter ons. Indringers hebben de beschikking over de nieuwste technieken om inbraken te plegen. Ook een aantal oudere methodes lijken nog onverminderd populair, zoals het zogenaamde ‘flipperen’. Kies daarom voor goede inbraakbeveiliging op de buitendeur.

Anti-inbraakstrip

Anti-inbraakstrip

Hier vind je een selectie van anti-inbraakstrips voor buitendeuren. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, waaronder de SecuStrip. Voor achterdeuren worden met name de buitendraaiende inbraakstrips aangeraden, omdat dit type deur naar buiten openzwaait. Door de verschillende soorten sluiten ze mooi aan op de kleur van jouw deur en deurkozijn.

Anti-manipulatieplaatje

Anti-manipulatieplaatje

De oplossing die je treft door een anti-manipulatieplaatje aan te schaffen, is eenvoudig maar zeer doeltreffend! Je plaatst de anti boorplaat tegen de binnenzijde van de deur en monteert vervolgens het veiligheidsbeslag hier overheen. Nu is het voor inbrekers haast onmogelijk om de deur net naast het beslag te forceren. Daardoor is jouw knopcilinder veilig!