deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag

Extra zekerheid op de achterdeur

Ook op de zijdeur of achterdeur is veiligheidsbeslag van groot belang. Deze ligt vaak meer uit het zicht, waardoor indringers hun kansen sneller wagen bij dit type deuren. Dankzij ons hoogwaardige veiligheidsbeslag heb jij een passend antwoord klaar: hoge inbraakwering en uitgebreide inbraakvertraging.

Deurkruk

Een deurklink lijkt slechts een detail, maar het is een grote sfeerbepaler op de deur! Passend deurbeslag zet de toon in interieurs én exterieurs, als subtiele knipoog naar jouw favoriete stijl. Neem daarom de tijd om uitgebreid stil te staan bij het uitkiezen van deurklinken en combineer het met ons fraaie veiligheidsbeslag.

Draaibare deurknop

Draaibare deurknop

Een deurknop is een stijlvol detail dat jouw deur extra klasse en sfeer geeft. In onze collectie vind je vaste en draaibare deurknoppen die geschikt zijn als binnendeurbeslag of buitendeurbeslag. Kies bijvoorbeeld voor een originele deuropener met een draaibare deurknop. Geef er jouw persoonlijke draai aan!

Veiligheidsgarnituren

Veiligheidsgarnituur

Het is van groot belang om je huis zo goed mogelijk te beschermen, zodat indringers nauwelijks kans krijgen om binnen te komen. Door het gebruik van veiligheidsgarnituur is jouw deur zowel aan de binnenzijde als buitenzijde goed beveiligd. Daardoor wordt de kans op inbraak enorm verkleind. De sets zijn uitgevoerd met SKG-kwalificatie voor gegarandeerde inbraakvertraging.

Veiligheidspaumelle

Veiligheidspaumelle

Scharnieren en paumelles werden vroeger extra beschermd met behulp van een dievenklauw. Tegenwoordig zit deze dievenklauw in de paumelle verwerkt. Doordat de pin in het hout van het deurkozijn steekt, is de deur op twee plekken verankerd in het kozijn: bij de nachtschoot en bij deze pin. Extra inbraakwering dus!

Veiligheidsrozet

Veiligheidsrozet

Bestel je een set veiligheidsrozetten, dan krijg je twee onderrozetten en twee covers thuisgestuurd. Eén onderrozet en cover zijn voor de buitenzijde van de deur, de andere voor de binnenzijde. Het verschil tussen binnen en buiten, is dat je met het binnenrozet de buitenrozet vastzet in de deur. De bouten komen hierdoor aan de binnenzijde van de deur, uit het zicht van dieven.

Veiligheidsscharnier

Veiligheidsscharnier

Indringers kunnen binnenkomen door het uitstekende deel van de deurscharnieren door te zagen. Forceren ze vervolgens ook jouw slot, dan kan de deur uit het kozijn getrokken worden en zijn ze binnen. De veiligheidsnok die in veiligheidsscharnieren zit, voorkomt dit. Deze nok steekt door het scharnier, in een uitsparing in het deurkozijn: hetzelfde principe als een dievenklauw.

Veiligheidsschilden

Veiligheidsschilden

Alle veiligheidsschilden van GPF bouwbeslag zijn met elkaar samen te stellen. Een zwart langschild aan de buitenkant van jouw deur kun je perfect compleet maken met een PVD messing schild met rechte hoeken aan de binnenzijde. Alle combinaties zijn op elkaar getest en zeer veilig gebleken, zodat de SKG 3 sterren kwalificatie altijd intact blijft.