deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Poortbeslag

Poortbeslag

In naam van Oranje, doe open de poort!

Poortbeslag bestaat uit een selectie artikelen die je terugvindt bij met name traditionele poorten, schuurdeuren en tuinhuisjes. De heng is een ouderwetse scharnier, verkrijgbaar in verschillende modellen. Ook het ouderwetse boerenklinkstel heeft een eenvoudige maar doeltreffende manier van bedienen.

Boerenklinkstel

Boerenklinkstel

Ouderwetse boerenklinkstellen van zware kwaliteit zijn een lust voor het oog! Met hun robuuste uitstraling vormt boerenbeslag de kers op de taart van een poortdeur of schutting. Smeedijzer en smeedstaal zijn de basis van dit unieke poortbeslag, dat op een eenvoudige maar zeer doeltreffende wijze werkt.

Deurgrendel

Deurgrendel

Een deurgrendel is een stijlvolle afsluiter aan één zijde van een deur. Dit type grendels wordt vaak gebruikt op poorten of tuinhekjes. In het geval van een poort is het fijn als deze niet vanaf de buitenkant geopend kan worden. Bij tuinhekjes geldt dat je met je arm over het hekje heen de grendel alsnog los kunt maken.

Heng

Heng

Hengen zijn karakteristiek hang- en sluitwerk die voor de ophanging van jouw poortdeur zorgen. Het robuuste mechanisme is verkrijgbaar in verschillende varianten - en zelfs zogenaamde 'schijnscharnieren' of sierhengen zijn beschikbaar, om de look and feel van een heng ook op moderne deuren te krijgen.

Ringgreep

Ringgreep

Ringgrepen zijn het perfecte alternatief voor deurkrukken. Plaats een ringgreep in ruimtes waar geen uitstekende delen mogelijk zijn en je hebt de functionaliteit van een deurkruk, zonder dat je jezelf eraan stoot. Deze ringgrepen zijn uitstekend te combineren met onze boerenklinkstellen en het overige poortbeslag.