deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Draairaam

Draairaam

Klassieker onder de ramen

Een draairaam is een standaard draairaam dat aan één zijde met scharnieren bevestigd is aan het raamkozijn. Je duwt het raam over het algemeen naar buiten wanneer je het wilt openen, dus het is een naar buiten draaiend raam.

Espagnolet

Espagnolet

Espagnoletten zijn sloten voor dubbele deuren en ramen. In het midden worden ze bediend met een deurknop, deurklink of hendel, die de verticale stangen naar boven en naar beneden aanstuurt. Ze vallen zo in de ijzeren sponningen die boven en onderaan de deur zitten en vergrendelen het raam. Een raamespagnolet geeft een klassieke twist aan jouw interieur.

Raambeslag

Raambeslag

Jouw raam wil je op een stijlvolle wijze bedienen. We bieden je allerlei soorten raambeslag en raamsluitingen, zodat functionaliteit en een mooi design ook in jouw interieur hand in hand samengaan! Zoveel huizen, zoveel ramen… dus bepaal eerst welk type raam jij hebt en ga vervolgens op zoek naar bijpassend raambeslag.

Raambeveiliging

Raambeveiliging

Helaas gebeuren veel inbraken via het raam. Met onze collectie raambeveiliging voor draairamen bescherm je jouw vensters voor gevaar vanuit buiten. Zo houden raamgrendels en raamsluitingen indringers van buiten tegen. Bekijk ons assortiment en verzeker jezelf van geschikte raambescherming.

Smart home

Smart home

Gebruik domotica om je huis goed te beveiligen. Ook voor ramen zijn er volop beveiligingsmogelijkheden, zoals het gebruik van een tril- of schokcontact. Beweegt het raam op een moment dat jij niet thuis bent of slaapt? Dan krijg je een melding op je mobiel en kun je actie ondernemen.