deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Klepraam

Klepraam

Kies de klepstand voor extra frisheid

Een klepraam wordt ook wel aangeduid met de term ‘bovenlichtje’. Je vindt dit kleine raampje vaak boven een buitendeur of voordeur, zodat je de ruimte desgewenst kunt luchten. Bij een klepraam zitten de scharnieren aan de bovenzijde op het kozijn gemonteerd en maakt het raam een kiepbeweging naar buiten.

Barrièrestang

Barrièrestang

Espagnoletten zijn sloten voor dubbele deuren en ramen. In het midden worden ze bediend met een deurknop, deurklink of hendel, die de verticale stangen naar boven en naar beneden aanstuurt. Ze vallen zo in de ijzeren sponningen die boven en onderaan de deur zitten en vergrendelen het raam. Een raamespagnolet geeft een klassieke twist aan jouw interieur.

Raamopener

Raamopener

Open jouw valraam gemakkelijk en goed met de juiste, kwalitatieve producten. Ook voor dit kleine raam is er praktisch raambeslag beschikbaar voor hoge gebruiksvriendelijkheid. Desgewenst kun je het raam met één druk op de knop openen, omdat er op afstand elektrisch bedienbare oplossingen op de markt zijn.

Raamuitzetter

Raamuitzetter

Bedien jouw ramen optimaal met onze raamuitzetters. Zij zorgen ervoor dat het raam stabiel open blijft staan en beschermd wordt tegen (plotselinge) wind. Bovendien kies je middels de verschillende standen helemaal zelf hoeveel frisse lucht je binnenlaat! Er zijn raamuitzetters in diverse stijlen, van smeedijzer zwart tot een jaren 30 stijl in RVS.

Smart home

Smart home

Gebruik domotica om je huis goed te beveiligen. Ook voor ramen zijn er volop beveiligingsmogelijkheden, zoals het gebruik van een tril- of schokcontact. Beweegt het raam op een moment dat jij niet thuis bent of slaapt? Dan krijg je een melding op je mobiel en kun je actie ondernemen.