deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Draairaam

Valraam

Natuurlijk ventileren in huis

Een valraam kun je kennen van de kleine raampjes boven een buitendeur. De ramen dienen als ventilatiemiddel om een woning te verfrissen. Een valraam heeft zijn scharnieren daarbij aan de onderzijde zitten, waardoor het raam letterlijk naar binnen openvalt.

Barrièrestang

Barrièrestang

Espagnoletten zijn sloten voor dubbele deuren en ramen. In het midden worden ze bediend met een deurknop, deurklink of hendel, die de verticale stangen naar boven en naar beneden aanstuurt. Ze vallen zo in de ijzeren sponningen die boven en onderaan de deur zitten en vergrendelen het raam. Een raamespagnolet geeft een klassieke twist aan jouw interieur.

Raamopener

Raamopener

Open jouw valraam gemakkelijk en goed met de juiste, kwalitatieve producten. Ook voor dit kleine raam is er praktisch raambeslag beschikbaar voor hoge gebruiksvriendelijkheid. Desgewenst kun je het raam met één druk op de knop openen, omdat er op afstand elektrisch bedienbare oplossingen op de markt zijn.

Raamvalijzer

Raamvalijzers

Met behulp van raamvalijzers is jouw valraam perfect te openen. Het raam wordt opgevangen door een robuust valijzer en geeft jou de mogelijkheid om een ruimte zonder problemen te ventileren. De kwalitatieve valijzers houden het gewicht van het valraam uitstekend.

Smart home

Smart home

Gebruik domotica om je huis goed te beveiligen. Ook voor ramen zijn er volop beveiligingsmogelijkheden, zoals het gebruik van een tril- of schokcontact. Beweegt het raam op een moment dat jij niet thuis bent of slaapt? Dan krijg je een melding op je mobiel en kun je actie ondernemen.