deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Deurbel

Deurbel

Dat klinkt goed!

Ding-dong! Of het nu visite is die voor de deur staat of de postbode met een nieuw pakketje: de deurbel zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent van je bezoek. Onze GPF deurbellen zijn bedraad, dus je sluit ze gemakkelijk aan op een trafo en belgong. Een klassieke deurbel, een ouderwetse deurbel, een RVS deurbel... you name it, we’ve got it!

Beldrukkers

Beldrukker

Een deurbel bewijst ons dagelijks zijn dienst. Of het nu de postbezorger is, een hulpdienst of visite: het is prettig als je kunt aanbellen om jouw komst aan te kondigen. Vind in onze shop de perfecte beldrukker voor jouw entree en maak het jezelf en jouw bezoek gemakkelijk. Je hebt volop keuze in materiaal, finish en vorm. Verwelkom jouw gasten in stijl. Jouw stijl!

Deurbelknop

Deurbelknop

Je stelt jouw persoonlijke deurbel samen met behulp van een losse deurbelknop. Dit product is het gedeelte dat je in kunt drukken zodat de deurbel afgaat, omdat het in verbinding staat met de beltransformator en de gang. Is de drukknop van jouw huidige bel kapot, dan is het praktisch dat je alleen deze button hoeft te vervangen.

Deurklopper

Deurklopper

Onze deurkloppers zorgen voor de beste binnenkomer! Een lange roffel of een voorzichtige klop: met een stijlvolle deurklopper heb je direct de aandacht getrokken van jouw bezoek. Of je nu gaat voor een klassieke variant of één met een dier: de kloppers zijn praktisch in gebruik en weerklinken duidelijk in de hal en (een deel van) de woning.

Trekbel

Trekbel

Een trekbel staat gelijk aan nostalgie en een landelijk gevoel. Met één trek aan de bel waan je je in vroegere tijden, toen een beltrekker (naast een deurklopper) de standaard was om te laten weten dat je voor de deur stond. Geniet van deze extra beleving tijdens het bellen met onze karakteristieke beltrekkers.