deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Huisnummer

Huisnummer

Kies jouw nummer 1!

Een huisnummer naast je voordeur zorgt voor heldere communicatie. De cijfers zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten, zodat je ze eenvoudig matcht met jouw voordeurbeslag of de stijl van jouw woning. In ons assortiment vind je nummers van 0 t/m 9 én huisnummer toevoegingen. De emaille varianten zijn desgewenst zelf samen te stellen.

Emaille huisnummer

Emaille huisnummer

Emaille is al eeuwenlang een geliefd materiaal – met name als huisnummerbordje of naambord. Of je nu op zoek bent naar een retro huisnummer of dat je jouw entree een persoonlijk tintje wilt geven met een zelf samengesteld bordje. Door de wisselende lettertypes en kleuren heeft het materiaal vele kanten, maar de nostalgische sfeer blijft!

Huisnummerbord

Huisnummerbord

Onze huisnummerbordjes zijn vierkante, ovale of rechthoekige sfeermakers naast jouw huisdeur. Door te spelen met kleuren, versieringen en lettertypes pas je ze aan naar jouw persoonlijke keus. Kies voor een paar bordjes naast elkaar of laat het huisnummerbord persoonlijk samenstellen met het gewenste huisnummer.

Huisnummer

Huisnummer

Een fraai uitgesneden huisnummer straalt kracht en duidelijkheid uit. Kies voor moderne huisnummers, landelijke varianten in gietijzer of strakke nummers in RVS, zwart of wit. Waar de gietijzeren huisnummers zichtbare montage hebben, is deze bij de moderne cijfers netjes weggewerkt achter het nummer.