deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Inbraakbeveiliging class="img-fluid" />

Inbraakbeveiliging

Hoe veiliger, hoe beter

Veilig wonen is van groot belang. Voor je eigen gemoedsrust, maar ook ter bescherming van jezelf, jouw dierbaren en je spullen. Onze selectie beveiligingsproducten zorgt voor verbeterde huisbeveiliging en levert minutenlange inbraakvertraging op. Bekijk welke producten jij kunt toepassen om jouw woning of bedrijfspand nog veiliger te maken.

Anti-inbraakstrip

Anti-inbraakstrip

Een deurbel bewijst ons dagelijks zijn dienst. Of het nu de postbezorger is, een hulpdienst of visite: het is prettig als je kunt aanbellen om jouw komst aan te kondigen. Vind in onze shop de perfecte beldrukker voor jouw entree en maak het jezelf en jouw bezoek gemakkelijk. Je hebt volop keuze in materiaal, finish en vorm. Verwelkom jouw gasten in stijl. Jouw stijl!

Anti-manipulatieplaatje

Anti-manipulatieplaatje

Maak jouw buitendeur nog veiliger met een anti-manipulatieplaat. Want hoe goed je ook bezig bent door veiligheidsbeslag te kopen: er zijn inbrekers die op slinkse wijze een gat boren direct naast het veiligheidsbeslag en een draaiknopcilinder daardoor alsnog kunnen openen. Met een anti-manipulatieplaatje voorkom je dit.

Deurspion

Gaat de bel terwijl je geen bezoek verwacht? Met de hulp van een deurspion neem jij polshoogte, zonder de deur te hoeven openen. De deurspion is de officiële benaming voor een praktisch kijkgat in de deur. Naast een veilig gevoel voor jezelf, is het product bewezen een inbraakwerende oplossing. Vertrouw je de zaak niet, dan doe je simpelweg niet open!

Kierstandhouder

Kierstandhouder

Soms wil je niet zomaar de voordeur voor iemand open doen, zeker wanneer je niet weet wie hij of zij is. Om toch op een veilige manier contact te maken met de persoon die buiten staat, kun je de buitendeur op een kier openen met een kierstandhouder. Hiermee worden indringers en overvallers geweerd en kunnen ze niet zomaar jouw woning binnendringen.