Black Friday korting! Gebruik de kortingscode BF2022 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 t/m 28 november 2022.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag

Veiligheid op de voordeur

Sterk veiligheidsbeslag zorgt ervoor dat jouw huis optimaal beschermd is. Ons assortiment veiligheidsbeslag voldoet aan de strenge, inbraakwerende eisen van het Nederlandse Certificering Instituut SKG. De veiligheidsschilden en veiligheidsrozetten met kerntrekbeveiliging beschermen de cilinder extra tegen uitboren en uittrekken.

Deurkruk

Open de voordeur in stijl! Hoewel veel voordeuren een vaste knop aan de buitenzijde van de deur hebben, kun je hier ook een reguliere deurklink plaatsen. Houd er wel rekening mee dat wanneer de deur niet op slot is, iedereen binnen kan komen. In de meeste gevallen wordt een vaste knop aan de buitenkant gecombineerd met een deurkruk aan de binnenkant.

Draaibare deurknop

Draaibare deurknop

Heb jij een vaste knop aan de buitenzijde van je voordeur, maar wil je aan de binnenzijde een draaibare deurknop in dezelfde stijl? Bekijk dan de mogelijkheden van een knopkruk: de uitstraling van een deurknop maar het gebruik van een deurklink. Een ideale combi om jouw voordeur aan beide zijdes schitterend in balans te houden.

Veiligheidsgarnituren

Veiligheidsgarnituur

Koop je een veiligheidsgarniturenset, dan koop je vier in één! Naast een buitenschild en voordeurknop of deurkruk, bevat deze set ook een binnenschild en een deurkruk voor de binnenzijde van de deur. Er is ruime keuze uit veiligheidsgarnituren, waarbij je de mogelijkheid hebt uit verschillende finishes, vormen en – niet onbelangrijk – prijsklassen.

Veiligheidspaumelle

Veiligheidspaumelle

Veel paumelles zijn specifiek bedoeld voor binnendeuren. De veiligheidspaumelle is een uitzondering op die regel en heel geschikt voor buitendeuren! Door zijn ingebouwde pin beschermt hij je tegen inbrekers, want deze veiligheidsnok steekt door de paumelle in het deurkozijn. Voor jou een veilig gevoel, voor indringers fikse inbraakvertraging.

Veiligheidsrozet

Veiligheidsrozet

Een veiligheidsrozet op de voordeur is stijlvol en subtiel. Je hebt de keuze uit diverse finishes en vormen, zodat je de veiligheidsrozetten perfect kunt afstemmen op het overige voordeurbeslag. Je kunt er daarnaast voor kiezen om kerntrekbeveiliging in jouw veiligheidsrozet te verwerken, voor extra veiligheid en inbraakwering.

Veiligheidsscharnier

Veiligheidsscharnier

Speciaal voor de bevestiging van buitendeuren zijn er veiligheidsscharnieren ontwikkeld. Je herkent een veiligheidsscharnier aan de veiligheidsnok die uit één van de twee scharnierbladen steekt. Deze biedt extra bescherming, want de pin steekt door het scharnier in het deurkozijn. Nét wat jij nodig hebt om jouw voordeur nog meer inbraak-proof te maken!

Veiligheidsschilden

Veiligheidsschilden

Eén en één is… extra veilig! Bekijk ons overzicht met veiligheidsschilden en kies de beste variant voor jouw situatie. Onze veiligheidsschilden zijn verkrijgbaar in een grote range kleuren en uitvoeringen. Kies je voor afgerond XL of wil je liever een standaard maat met rechte hoeken? Ga je voor RVS, zwart of één van de andere 10+ finishes?

Voordeurknop

Vaste deurknop

Een vaste voordeurknop is het puntje op de ‘í’ van jouw voordeur. Een handige hulp om de deur open te duwen of naar je toe te trekken. Verder is het vooral een esthetisch element, want je kunt de deurknop niet draaien of het slot ermee bedienen. Combineer hem bijvoorbeeld met een cilinderbediend (meerpunts)slot en een deurklink aan de binnenzijde.