deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

KFV sloten

De sloten van KFV zijn hoogwaardig en innovatief. Het bedrijf hecht veel waarde aan een goede prijs/kwaliteitverhouding, wat terug te zien is in haar assortiment. KFV produceert onder andere meerpuntssluitingen, maar ook hoogwaardige magneetsloten.

Er zijn geen resultaten gevonden met uw zoekopdracht.

KFV magneetsloten kopen

Een magneetslot werkt met een uniek mechanisme. De dagschoot in het insteekslot steekt namelijk pas uit wanneer het door een magnetisch veld letterlijk uit de deur getrokken wordt. Andersom trekt de magneetschoot direct weer in wanneer deze niet langer tegenover een magnetische sluitplaat zit. Deze techniek voorkomt dat de dagschoot het (houten) deurkozijn kan beschadigen. Bovendien blijven jij en je kleding niet haken achter het uitstekende deel wanneer de deur geopend is, omdat de dagschoot zich helemaal in het insteekslot bevindt.

Magneetslot op binnendeur

KFV heeft een magneetslot ontwikkeld dat geschikt is voor loopdeuren. Dit zijn deuren die niet op slot hoeven, zoals de deur van de hal naar de woonkamer. Bij een loopdeur gaat het in (bijna) alle gevallen om een binnendeur, dus daarbij speelt inbraakwerendheid geen rol. Let bij de aanschaf van een KFV magneetslot op de maat van het insteekslot in jouw bestaande deur. Is deze gelijk aan de afmeting van dit insteekslot, dan kun je deze gemakkelijk één op één vervangen. Maak het magneetslot compleet met een sluitplaat van KFV, omdat deze de juiste magneetkracht heeft die correspondeert met het magneetslot. Zo werkt jouw binnendeurslot dus optimaal!