deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Kozijn op Slot

Over het merk...

De firma Kozijn op Slot is gespecialiseerd in het betaalbaar beveiligen van ramen. Met hun ‘Burglar Blocker’ hebben ze een goedkoop raambeveiligingsmiddel in handen dat de SKG-kwalificering van één ster kreeg. Hun laagdrempelige producten slaan een brug tussen veilig wonen en betaalbaarheid.

Kozijn op Slot logo

Kozijn op Slot: begonnen als hobby, uitgegroeid tot business

De start van Kozijn op Slot is op z’n minst opvallend te noemen. Het bedrijf is namelijk begonnen toen ondernemer Patrick van Burgel een betaalbare oplossing wilde ontwikkelen voor raambeveiliging. Er was zojuist bij hem ingebroken en hij beraamde zich op passende maatregelen zodat dit niet nogmaals zou gebeuren. Zijn flinke hoeveelheid ramen weerhield hem ervan om voor elk exemplaar twee bijzetsloten te kopen. In zijn zoektocht naar een goedkopere oplossing heeft hij in een jaar tijd de raambeveiliging Burglar Blocker ontwikkeld. Inclusief de kernwoorden ‘Beveiligd, Betaalbaar, Betrouwbaar en Eenvoudig’. Dit product van Kozijn op Slot kreeg in 2013 zelfs de Innovatieprijs.

Tegen inbrekers en vóór inbrekers

Uiteraard zijn de kwalitatieve producten van Kozijn op Slot allereerst gemaakt om bestand te zijn tegen indringers. De kans op een geslaagde woninginbraak wordt met behulp van goede raambeveiliging flink verkleind. Oprichter Patrick van Burgel heeft daarnaast een nobel streven gesteld met de ontwikkeling van zijn product. We moeten namelijk niet zozeer kijken naar beter hang- en sluitwerk, maar vooral naar de vermindering van het aantal dieven, zo zegt hij zelf. Een deel van de winst voor zijn product wordt daarom door hem en beveiligingsbedrijven beschikbaar gesteld voor de reïntegratie van inbrekers. Zo wordt een veilig gevoel op verschillende fronten gestimuleerd!