Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Mandelli1953

Het deurbeslag van Mandelli1953 is één van de parels in onze collectie. De Italiaanse fabrikant Mandelli heeft al 70 jaar een reputatie weer je ú tegen zegt. Hun hoogwaardige deurbeslag wordt volledig in Italië gemaakt en is daarmee niet alleen van ongekend, hoge kwaliteit, maar is ook fantastisch vormgegeven. Met het deurbeslag van Mandelli1953 haal je een stukje Italiaanse perfectie in huis.

Mandelli1953

Filosofie van het merk Mandelli

Bij Mandelli wordt er met veel passie gewerkt aan het creëren van hoogwaardig deurbeslag, waarbij esthetiek en functionaliteit perfect op elkaar zijn afgestemd, zonder concessies te doen op de kwaliteit. Mandelli1953 weet namelijk als geen ander dat deurbeslag een zeer belangrijk onderdeel van ons interieur is. Daarom werkt Mandelli samen met een team van topontwerpers met veel passie en vakmanschap aan vernieuwende designs, waarbij er wordt gestreefd naar de perfecte balans tussen klassiek en eigentijds deurbeslag. En dat zowel vanuit esthetisch als functioneel oogpunt. Of je nu op zoek bent naar klassiek of modern deurbeslag; de creatieve en functionele ontwerpen van Mandelli1953 zijn van ongekend hoge kwaliteit en tegelijkertijd een lust voor het oog.

Mandelli1953: 100% made in Italy

Mandelli1953 voert met trots het logo '100% made in Italy'. Dit betekent dat elke fase van het productieproces in Italië wordt uitgevoerd en dat kunnen lang niet alle fabrikanten van deurbeslag zeggen. Van het ontwerp tot aan het eindproduct in de verpakking: de Italianen nemen het allemaal voor hun rekening. Verder onderscheidt Mandelli zich door het gebruik van een messing legering die voor 60% bestaat uit koper en voor 40% uit zink. Deze legering vormt de basis van elk product dat door Mandelli wordt gemaakt.

Materialen en finishes

Het Mandelli1953 deurbeslag is verkrijgbaar in diverse finishes, zoals ongelakt, gepolijst of mat chroom, messing, brons, grafiet, nikkel, rosé goud en zwart. Daarnaast werkt Mandelli zijn producten af met unieke materialen, wat zorgt voor zeer verrassende eindresultaten. Zo zijn er Mandelli1953 deurklinken met details van diverse materialen. Verder worden de producten in de finish messing, brons, matbrons en antiekbrons door Mandelli standaard voorzien van een revolutionaire fluxcoating. Hierdoor krijgt het Mandelli1953 deurbeslag een geheel eigen karakter.

Keurmerken

Mandelli1953 heeft exclusief bouwbeslag als deurkrukken, deurstoppers, veiligheidsbeslag SKG***, voordeurbeslag, deurgrepen, raambeslag, knopkrukken, accessoires, hefschuifdeurbeslag, schuifdeurkommen, kapstokhaken en meubelbeslag. De veiligheidsschilden en -rozetten van Mandelli voldoen aan de hoogste kwaliteitsnorm van SKG***. Dit betekent dat ze voor minstens vijf minuten inbraakwering zorgen. Indien gewenst zijn de veiligheidsproducten van Mandelli1953 te combineren met de veiligheidsschilden en -rozetten van GPF bouwbeslag.

#mandelli1953 #designinyourhands