Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Nemef sleutels

Een goede sleutel opent deuren! Nemef heeft daarom een eigen collectie sleutels die passen bij hun cilinder series. Denk aan de bekende NF3 en NF4 collectie cilindersloten! In veel gevallen geldt dat je een sleutelcertificaat nodig hebt om sleutels bij te maken. Zo voorkom je dat onbevoegden zonder jouw medeweten een sleutel laten kopiëren bij de ijzerwarenvakhandel of sleutelmaker.

Nemef S2603 sterstiftsleutel
Nemef S2603 sterstiftsleutel
  • Beperkte voorraad
€  4,50
Per stuk
Nemef 1264 insteekslot- wc slot vermessingd
Nemef 1264 insteekslot- wc slot vermessingd
  • Levertijd: 3 werkdagen
€  34,94
Per stuk
Nemef sleutel NF3
Nemef sleutel NF3
  • Levertijd: 7 werkdagen
€  15,40
Per stuk
Nemef sleutel NF4
Nemef sleutel NF4
  • Levertijd: 7 werkdagen
€  29,95
Per stuk

Nemef sleutels bijbestellen met certificaat

Zowel de cilinders van de NF3 als de NF4 serie van Nemef zijn uitgevoerd met een security card. Dit betekent dat het profiel in de cilinder gepatenteerd is en dat het vooralsnog geheim is. Alleen in een Nemef fabriek kunnen daarom sleutels bijgemaakt worden. Door deze merkbescherming voorkomt het bedrijf wildgroei aan sleutels die bijgemaakt worden én geeft het zijn geheim van de smid niet prijs. Ook de originele sleutels die je via onze shop bijbestelt, zullen gemaakt worden in de fabriek van Nemef. Wanneer het patent op den duur vervalt, is er geen sleutelcertificaat meer nodig om een sleutel bij te maken. Vanaf dan kun je jouw sleutel laten bijmaken bij de sleutelspecialist of de bouwmarkt.

Waarom vul ik mijn sleutelnummer in?

Heb jij de juiste cilinder gevonden, dan kun je gaan bestellen. Op onze productpagina zie je staan dat je het sleutelnummer in moet vullen. Dit is nodig omdat de makers alleen dan weten wat het unieke profiel van jouw cilinder is. Je hebt natuurlijk alleen iets aan een extra sleutel als hij ook past in je cilinder! Dankzij de specifieke code op de sleutel matcht deze altijd met jouw cilinderslot(en).

Reguliere sleutels van Nemef bijbestellen

Natuurlijk zijn er ook meer standaard sleutels die geen certificaat nodig hebben om bijgemaakt te worden. In het geval van Nemef is dat bijvoorbeeld hun sterstiftsleutel. Deze is te gebruiken in combinatie met hun afsluitbare insteekgrendels en heeft een reguliere maat. De sleutel is daardoor eenvoudig te bestellen, goedkoop, maar ook inbraakgevoeliger.