deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Nemef oplegsloten

De oplegsloten van Nemef zijn een bekende in de wereld van deursloten. Dit type slot wordt met name gebruikt bij oudere deuren. Zo hebben veel jaren ’30 huizen een oplegslot aan de binnenzijde van de voordeur. Je herkent een oplegslot aan de buitenzijde van de deur aan het sleutelgat dat op z’n kop lijkt te zitten.

Nemef veiligheids D&N oplegslot 4154 R2 SKG2 wit
Nemef veiligheids D&N oplegslot 4154 R2 SKG2 wit
  • Levertijd: 3 werkdagen
€  179,95
Per stuk
Nemef veiligheids D&N oplegslot 4154 L1 SKG2 wit
Nemef veiligheids D&N oplegslot 4154 L1 SKG2 wit
  • Levertijd: 3 werkdagen
€  179,95
Per stuk

Inbraakwering Nemef oplegslot

De oplegsloten van Nemef zijn getest volgens de strenge eisen van Stichting Kwaliteit Gevelbouw (het SKG). Volgens hun testen heeft het oplegslot een certificering van SKG twee sterren gekregen. Dit betekent dat er minstens drie minuten inbraakvertraging is dankzij het slot. De 2 sterren kwalificering zorgt er bovendien voor dat het slot geschikt is voor Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Nemef oplegslot monteren

Vóór je begint met de montage van jouw slot, is het van belang dat je opmeet of jouw voordeur tussen de 38 en 42 mm dik is. Is dat het geval dan kun je ervan verzekerd zijn dat het oplegslot eigenlijk altijd past. Vervang jouw oude oplegslot en monteer dit nieuwe exemplaar met de cilinder, veiligheidsrozet voor de buitenzijde en een sluitkast voor het deurkozijn. Houd er rekening mee dat een Nemef oplegslot een doornmaat van 50 mm heeft. Gaat het om vervanging op een bestaande deur, dan is het van belang dat de uitsparing voor de cilinder in de deur op dezelfde afstand van 5 cm vanaf de kopse kant van de deur zit. Zo kunnen de sloten één op één overgezet worden. Praktisch om te weten: Nemef oplegsloten hebben dezelfde maatvoering als de oplegsloten van Lips!