Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Zwarte paumelles

Zwart deurbeslag is trendy en zeer geliefd in zowel moderne als klassieke interieurs. Om de zwarte details op jouw deur compleet te maken, vind je in ons assortiment bijpassende, zwarte paumelles. Praktische ophanging van jouw deur, uitgevoerd in een stijlvol jasje!


Zwart paumelle scharnier online kopen

Onze collectie zwarte paumelles is ruim. Dat betekent dat er voor veel soorten deuren een geschikte variant verkrijgbaar is. Zo zijn er speciale inboorpaumelles voor opdekdeuren: een type deur dat veel gebruikt wordt in nieuwbouwwoningen, omdat het standaardmaten heeft waar de paumelle in steekt. Voor stompe deuren zijn er kogelpaumelles verkrijgbaar. Zo nodig maak je een uitsparing in de kopse kant van de deur en het kozijn, zodat de platen van de paumelle hier volledig in kunnen vallen.

Zwarte paumelle in het interieur

Door te kiezen voor hang- en sluitwerk dat past bij details, hang- en sluitwerk en accenten in huis, toon jij de designer in jezelf. Al deze verschillende highlights vormen met elkaar namelijk de rode (zwarte ;)) draad door het huis. Terugkerende interieuritems creëren een gevoel van rust en orde. Een zwarte paumelle zet een spreekwoordelijk puntje op de ‘i’!