Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Puck

Over het merk...

Puck is jouw kleine grote vriend als het gaat om het veilig opbergen van je sleutels. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van een sleutelkluis die een mooi design heeft, gemakkelijk te gebruiken is door meerdere personen en – uiteraard – oersterk is. Puck is onderdeel van de firma Asfra BV in Barneveld.

Puck logo

De Puck Keysafe: veilig opbergen, voor iedereen bereikbaar

Het kan gebeuren dat je van huis weg moet, maar de enige sleutel van het pand eigenlijk aan een ander moet overdragen. De oplossing? Een Puck aan de muur, als perfecte tussenstop voor jouw sleutel. Wanneer jij en je huisgenoot beiden de code weten om de sleutelkluis te openen, is het een praktisch hulpmiddel. Het kan immers gebeuren dat jullie drukke levens elkaar even niet kruisen… maar laat een sleutel jullie daarin niet tegenhouden! Ook praktisch wanneer de buurvrouw tijdens jullie vakantie de plantjes water geeft. De veiligheid van het product is gekwalificeerd met SKG** sterren. Dat betekent dat de Puck voor minstens drie minuten inbraakwering zorgt.

Asfra / De Beer Groep

Puck wordt in Nederland verkocht via de firma Asfra uit Barneveld. Sinds 1954 zijn zij specialist in de verkoop van ijzerwaren en hang- en sluitwerk. Ze richten zich daarbij op drie pijlers: sloten, zekeringen en de industriële markt. Op elk gebied heeft Asfra een ruim assortiment met kwalitatieve producten. Ze houden hun naam onder andere hoog door zelf producten te ontwikkelen en betrouwbare leveringen te verzorgen. Als onderdeel van De Beer Groep, maakt Asfra deel uit van een internationale organisatie die enorme groei doormaakt. Ook de firma Invited (bekend van haar smart locks) maakt onderdeel uit van de De Beer Groep.