deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Salvus

Over het merk...

Jouw kostbaarheden bescherm je optimaal met de kluizen van Salvus. Het merk staat garant voor ijzersterke oplossingen tegen diefstal of brand. Bescherm wat van jou is met één van de kluizen van Salvus!

Salvus logo

Een ruim assortiment kluizen

Een kluis is een kluis, denk je misschien. Maar dat is zeker niet het geval! Elk type kluis heeft zijn eigen hoofddoel. Zo maakt Salvus voor kantoren brandwerende archiefkasten, documentensafes en computerbeveiliging. Speciaal voor de hobby vind je wapenkluizen, op vakantie zijn er hotelkluizen en voor onderweg kun je kiezen voor een autokluis. En… dat is slechts een klein deel van de collectie kluizen die Salvus produceert!

ECB-S kwalificatie

Zoals veiligheidsbeslag het keurmerk SKG heeft om te laten zien hoe inbraakwerend deurbeslag is, zo is voor kluizen het zogenaamde ECB-S ontwikkeld. Dit staat voor ‘European Certification Boards – Security’: een kwaliteitsgarantie die wordt afgegeven in Duitsland. Is jouw kluis ECB-S gecertificeerd, dan ben je ervan verzekerd dat de kluis onafhankelijk getest is, een hoge kwaliteit en goede prijs/kwaliteitverhouding heeft én dat deze geaccepteerd wordt door verzekeraars. Erg belangrijk, want dat betekent dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan in het geval van schade. Een groot deel van de kluizen van Salvus heeft het ECB-S certificaat ontvangen. Daarmee weet je dus dat je goed zit.