deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Justor deurveerscharnier dubbelwerkend muur montage alu zwart

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
  • Uitvoeringen
€ 122,21
per set, incl. BTW

Dit dubbelwerkende deurveerscharnier is een goede oplossing voor (dubbele) doorslaande deuren die direct op een wand worden gemonteerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan montage van klapdeurtjes aan de zijkant van een bar of buitenkeuken of een wandafscheiding binnenshuis. Tevens is dit deurveerscharnier ideaal voor projecten, waarbij je een deur(tje) of raam wilt bevestigen zonder eerst een kozijn te plaatsen.

Het monteren van dit scharnier bespaart je 50% van je tijd ten opzichte van andere dubbelwerkende deurveerscharnieren, omdat er geen werkzaamheden aan het kozijn verricht hoeven te worden. De deur is na montage naar twee kanten te openen en wordt automatisch, met een door jou ingestelde sluitsnelheid, weer gesloten. Zo weet je zeker dat de deur niet onbedoeld open blijft staan.

Dit scharnier kan zowel binnen als buiten worden bevestigd en is geschikt voor houten en aluminium deuren. Het veermechanisme wordt beschermd door een laagje vet en is getest tot 500.000 cycli. Naast aandacht voor de hoogwaardige kwaliteit is ook het design niet onderbelicht gebleven. Het scharnier is strak vormgegeven en verkrijgbaar in het zwart en in het zilver.

Specificaties
Deurbreedte: max 1000 mm;
Draagkracht: zie technische tekening;
Uitvoering: dubbelwerkend;
Toepassing: houten en aluminium deuren (muurmontage);
Geschikt voor: binnen & buiten;
Max profile B: maximale deurdikte waarbij voor een soepele werking ruimte in het kozijn/deur gemaakt moet worden voor de knopen;
Maat A: maximale deurdikte voor een soepele werking zonder extra freeswerkzaamheden aan het kozijn;
Maximale opening: 180°;
Materiaal: geanodiseerd aluminium;
Materiaal verstelbare cap: zamak verchroomd;
Materiaal ring: polyamide;
Materiaal binnenas: RVS AISI 304;
Materiaal veer: staal met beschermend vet;
Schroefgaten: verzonken.

Eén set bevat twee deurveerscharnieren. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

2 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC11600023 Deurveerscharnier dubbelwerkend muur montage alu zwart, 120 mm lang, dd 25-35mm
set
€  122,21
CC11600024 Deurveerscharnier dubbelwerkend muur montage alu zwart, 180 mm lang, dd 35-45mm
set
€  157,30
Meer info Voor het afhangen van dubbele doorslaande of zelfsluitende deuren gebruik je deze deurveerscharnieren. Het grote voordeel van een deurveerscharnier is dat de deur automatisch weer dichtgaat. Dat maakt dit scharnier ideaal voor bijvoorbeeld zorginstellingen, recreatie-, wellness- en sportcentra of andere gelegenheden waar veel mensen in en uit lopen. Voor drukke gelegenheden met tweerichtingsverkeer, bijvoorbeeld een ziekenhuis of restaurantkeuken, is het dubbele deurveerscharnier de beste oplossing. Van beide kanten kan de deur dan opengeduwd worden. Een enkelwerkend deurveerscharnier wordt gebruikt voor deuren die naar één kant open gaan.
Justor

Sinds 1946 is Talleres Trepat al actief met zijn merk Justor als fabrikant van vasthoudremmen, deursluiters en veerscharnieren. Ze hechten veel waarde aan klantloyaliteit, een hoge kwaliteitscriteria en een productlijn met perfecte afwerking. Lees meer

Justor