deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Schuifdeursysteem plafond

Veel schuifdeursystemen worden aan de wand gemonteerd. Maar… wat als je die ruimte niet hebt boven de deuropening? Dan biedt een plafond ophangsysteem uitkomst! Zo bevestig je het schuifdeursysteem op elke gewenste plek. De beugel is bovendien praktisch als ophangsysteem voor een tweede rail, parallel aan de eerste schuifdeurrail.


Landelijke loftdeuren of sportieve schuifdeur?

Onze schuifdeursystemen zijn verkrijgbaar in een aantal finishes. Neem bijvoorbeeld zwart en een unieke roestkleur. In combinatie met een houten deur ontstaat er een landelijke sfeer, terwijl je het geheel met een contrasterende, witte deur juist een moderner tintje geeft. De RVS-kleurige loftdeursystemen zijn sportief en geven de ruimte een strakker karakter. Ook voor de afwerking van het loftdeursysteem zijn er legio mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor rechte hengen, hengen met een pijl, of gelagerde hangers die op de bovenzijde van de ophang deur gemonteerd worden.

Schuifdeur montage in het plafond

Deze plafondbeugels zijn alleen verkrijgbaar zijn in het zwart. Dit betekent dat ze esthetisch gezien niet met alle schuifdeursystemen te combineren zijn, omdat er geen varianten in RVS en roest in ons assortiment zitten. Vóór je monteert in het plafond, is het bovendien van belang dat je weet of het plafond zelf dit aankan. Enkel een gipsplafond zal niet de draagkracht bieden die een schuifdeur systeem nodig heeft. Zorg dus dat je in een draagbalk kunt boren.

Schuifdeursysteem op maat

Ben je op zoek naar een schuifdeursysteem? Bekijk dan op je gemak alle mogelijkheden en laat je adviseren door onze deurbeslag experts. Zij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en opties. Neem vrijblijvend contact met ons op.