Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuCare Senior antislip doppenset t.b.v. de modulaire drempelhulp

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  12,95
per stuk, incl. BTW

Om te voorkomen dat jouw modulaire drempelhulp te glad is, kun je hem stroef maken met deze antislip doppenset. Zo geniet je van het comfort van een drempelhulp én verminder je de kans om uit te glijden. De doppenset bestaat uit veertien stuks. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000221 SecuCare Senior antislip doppenset t.b.v. de modulaire drempelhulp
stuk
€  12,95
Meer info Secu is een belangrijke speler als het gaat om veiligheid in en rond het huis. Zo hebben ze een collectie beveiligingsproducten die actief bijdragen aan inbraakwering. Denk bijvoorbeeld aan anti-inbraakstrips, barrièrezuilen en raambeveiliging. Met hun assortiment doorvalbeveiliging voorkomen ze levensgevaarlijke situaties bij lage of lange ramen. Secu’s collectie zorgproducten is samen te vatten onder de noemer ‘SecuCare’. Naast hulpmiddelen voor ouderen, bevat deze lijn allerhande producten om een huis veiliger te maken voor kinderen.

Subtiele anti slip producten
Uit onderzoek is gebleken dat 23% van de ongelukken in huis gebeurt door uitglijden. Een flink hoog aantal – met alle gevolgen van dien, zoals botbreuken. Verzeker jezelf van een stevige, solide ondergrond met onze antislip producten. Ze zijn eenvoudig te bevestigen op vrijwel iedere ondergrond en gaan lang mee. En het belangrijkste: door hun bewezen stroefheid verkleinen ze het gevaar van uitglijden enorm. Je ontvangt in deze antislip doppenset veertien stuks, speciaal gemaakt als hulpmiddel bij de modulaire drempelhulp.
Goed om te weten
  • Voorkomt valpartijen.
  • Eenvoudig hulpmiddel voor de modulaire drempelhulp.
  • Niet los te gebruiken, alleen in combinatie met de modulaire drempelhulp.
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu

Gerelateerde producten