Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuCare Senior antislip stickers heavy duty op rol voor trappen

  • Levertijd: 3 werkdagen
  • Uitvoeringen
€ 12,50
per stuk, incl. BTW

SecuCare Senior antislip stickers heavy duty op rol voor trappen De kleur van dit product kan afwijken van de hier getoonde afbeelding.

Om te voorkomen dat jouw trap te glad is, kun je hem stroef maken met deze antislip stickers. Ze doen hun naam eer aan en zijn bestand tegen heavy duty-situaties. Zo geniet jong en oud van comfortabele antislip stickers op binnen- en buitentrappen. Bij aankoop van dit product ontvang je een rol van 5x300 cm. Wil je de stickers liever los ontvangen, dan is dat ook mogelijk. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

3 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000170 SecuCare Senior antislip stickers heavy duty op rol voor trappen transparant
stuk
€  12,50
CC03000167 SecuCare Senior antislip stickers heavy duty op rol voor trappen zwart
stuk
€  12,50
CC03000169 SecuCare Senior antislip stickers heavy duty op rol voor trappen zwart/geel
stuk
€  12,50
Meer info Secu is een belangrijke speler als het gaat om veiligheid in en rond het huis. Zo hebben ze een collectie beveiligingsproducten die actief bijdragen aan inbraakwering. Denk bijvoorbeeld aan anti-inbraakstrips, barrièrezuilen en raambeveiliging. Met hun assortiment doorvalbeveiliging voorkomen ze levensgevaarlijke situaties bij lage of lange ramen. Secu’s collectie zorgproducten is samen te vatten onder de noemer ‘SecuCare’. Naast hulpmiddelen voor ouderen, bevat deze lijn allerhande producten om een huis veiliger te maken voor kinderen.

Subtiele anti slip producten
Uit onderzoek is gebleken dat 23% van de ongelukken in huis gebeurt door uitglijden. Een flink hoog aantal – met alle gevolgen van dien, zoals botbreuken. Verzeker jezelf van een stevige, solide ondergrond met onze antislip producten. Ze zijn eenvoudig te bevestigen op vrijwel iedere ondergrond en gaan lang mee. En het belangrijkste: door hun bewezen stroefheid verkleinen ze het gevaar van uitglijden enorm. Bij aankoop van dit product ontvang je een rol van 5 x 300 cm. Wil je de stickers liever los ontvangen, dan is dat ook mogelijk.

Een traphulp in weer en wind
De heavy duty antislip stickers staan hun mannetje! Door hun hoge kwaliteit plaats je ze gemakkelijk op vrijwel iedere ondergrond, zowel binnen als buiten. Ze zijn bestand tegen vocht en kunnen intensief gebruikt worden. De combinatie van effectiviteit, duurzaamheid en een gunstige prijs maken de stickers een veilige schot in de roos!
Goed om te weten
  • Voorkomt uitglijden op de trap.
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken.
  • Hoge kwaliteit en duurzaam.
  • Esthetisch minder mooi.
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu

Gerelateerde producten