deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuCare Senior douchemat

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  19,95
per stuk, incl. BTW

SecuCare Senior douchemat De uitvoering van dit product kan afwijken van de hier getoonde afbeelding.

Glijpartijen in de douche zijn verleden tijd met de douchemat van SecuCare. Die zorgt ervoor dat je veilig in en uit de douche kunt stappen: de bovenkant bevat antislip noppen, terwijl de onderkant is voorzien van ribbels. Naast een plaatsje in de douche, kun je de mat ook perfect op de badkamervloer leggen. De afmeting van de douchemat is 55 x 55 cm. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000189 SecuCare Senior douchemat
stuk
€  19,95
Meer info Secu is een belangrijke speler als het gaat om veiligheid in en rond het huis. Zo hebben ze een collectie beveiligingsproducten die actief bijdragen aan inbraakwering. Denk bijvoorbeeld aan anti-inbraakstrips, barrièrezuilen en raambeveiliging. Met hun assortiment doorvalbeveiliging voorkomen ze levensgevaarlijke situaties bij lage of lange ramen. Secu’s collectie zorgproducten is samen te vatten onder de noemer ‘SecuCare’. Naast hulpmiddelen voor ouderen, bevat deze lijn allerhande producten om een huis veiliger te maken voor kinderen.

Subtiele anti slip producten
Uit onderzoek is gebleken dat 23% van de ongelukken in huis gebeurt door uitglijden. Een hoog aantal – met alle gevolgen van dien, zoals botbreuken. Verzeker jezelf van een stevige, solide ondergrond met de SecuCare douchemat. Je legt hem eenvoudig in de douche of op de badkamervloer en geniet van veiligheid door de antislip noppen aan de bovenkant. Aan de onderzijde zorgen ribbels voor een stabiele ligging van de douchemat. De mat is gemaakt van 100% rubber en is 55 x 55 cm. groot.
Goed om te weten
  • Voorkomt glijpartijen onder de douche.
  • Bevat antislip noppen op de bovenzijde en ribbels op de onderzijde.
  • Een douchemat is wellicht minder hygiënisch.
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu