deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuCare Senior antislip spray 500 ml

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  89,95
per stuk, incl. BTW

Om te voorkomen dat jouw badkamervloer te glad is, kun je hem stroef maken met deze antislip tegelspray. De spray dekt een oppervlakte van ca. 6-8 m2. Zo geniet jong en oud van een sterk verminderde kans op uitglijden in de badkamer. Je hebt de keuze uit een spray van 100 of 500 ml. Deze antislip tegelspray is zowel binnen als buiten te gebruiken en biedt grip dankzij de titanium vlokken.Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000266 SecuCare Senior antislip spray 500 ml
stuk
€  89,95
Meer info Secu is een belangrijke speler als het gaat om veiligheid in en rond het huis. Zo hebben ze een collectie beveiligingsproducten die actief bijdragen aan inbraakwering. Denk bijvoorbeeld aan anti-inbraakstrips, barrièrezuilen en raambeveiliging. Met hun assortiment doorvalbeveiliging voorkomen ze levensgevaarlijke situaties bij lage of lange ramen. Secu’s collectie zorgproducten is samen te vatten onder de noemer ‘SecuCare’. Naast hulpmiddelen voor ouderen, bevat deze lijn allerhande producten om een huis veiliger te maken voor kinderen.

Subtiele anti slip producten
Uit onderzoek is gebleken dat 23% van de ongelukken in huis gebeurt door uitglijden. Een flink hoog aantal – met alle gevolgen van dien, zoals botbreuken. Verzeker jezelf van een stevige, solide ondergrond met onze antislip producten. De spray is eenvoudig aan te brengen op een schone en droge vloer en is geschikt voor intensief gebruik. En het belangrijkste: deze spray verkleint het gevaar van uitglijden enorm. Tevens bevat de tegelspray geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën en de vloeistof is volledig biologisch afbreekbaar. Hierdoor zijn de behandelde keramische tegels met blote voeten beloopbaar. Op deze flacon ontvang je bij aanschaf een garantie van vijf jaar. De fles heeft een inhoud van 500 ml.
Goed om te weten
  • Voorkomt uitglijden op de badkamervloer.
  • Bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën; volledig biologisch afbreekbaar.
  • Tast keramische tegels niet aan en is nagenoeg onzichtbaar.
  • Na aanbrengen normaal te reinigen.
  • Eenvoudig aan te brengen en direct beloopbaar.
  • Geschikt voor het betreden met blote voeten.
  • De SecuCare anti-slip tegelspray is alleen geschikt voor keramische tegels (dus niet voor natuurstenen tegels).
  • Op donkere vloeren kan een ´waas´ ontstaan (´whitening´ effect).
  • Deze tegelspray is vrij prijzig.
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu