deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuCare Senior wandbeugel geborsteld RVS, 60 cm

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  39,95
per stuk, incl. BTW

Voorkom val-ongelukken met deze stijlvolle RVS geborstelde wandbeugel van SecuCare. De maximale belasting bedraagt 150 kg. en je ontvangt twee jaar garantie op deze aankoop.

De wandbeugel heeft een lengte van 60 cm.Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC030002981 SecuCare Senior wandbeugel RVS geborsteld , 60 cm
stuk
€  39,95
Meer info Secu is een belangrijke speler als het gaat om veiligheid in en rond het huis. Zo hebben ze een collectie beveiligingsproducten die actief bijdragen aan inbraakwering. Denk bijvoorbeeld aan anti-inbraakstrips, barrièrezuilen en raambeveiliging. Met hun assortiment doorvalbeveiliging voorkomen ze levensgevaarlijke situaties bij lage of lange ramen. Secu’s collectie zorgproducten is samen te vatten onder de noemer ‘SecuCare’. Naast hulpmiddelen voor ouderen, bevat deze lijn allerhande producten om een huis veiliger te maken voor kinderen.

Stijlvol & veilig: de RVS wandbeugel
Voorkom een valpartij met deze RVS wandbeugel. Hij is maximaal te belasten tot 150 kg. en een handige, helpende hand binnenshuis en buitenshuis (voordeur). Je ontvangt een twee jaar durende garantie op deze wandbeugel.
Goed om te weten
  • Voorkomt valongelukken.
  • Zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken.
  • Voor de bevestiging is het nodig om gaten in de muur te boren.
  • Deze wandbeugel is vrij prijzig.
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu