deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Filex Security KB sleutelkast met mechanisch cijfercombinatieslot, 20 haken

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  22,01
per stuk, incl. BTW

Berg jouw sleutels veilig op in deze ruime en overzichtelijke sleutelkast met mechanisch cijfercombinatieslot van Filex Security, voorzien van 20 haken. Dit sleutelkastje heeft een 3-cijferig codeslot. Deze metalen witte sleutelkast wordt geleverd met genummerde haken en sleutellabels. De deuropening van deze sleutelkast is 90° en bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Afmeting: 200x160x75 mm.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC05300023 Filex Security KB sleutelkast met mechanisch cijfercombinatieslot, 20 haken
stuk
€  22,01
Filex Security

Fabrikant Filex (Security) richt zich op de wereld van kluizen. Het bedrijf produceert een scala aan privékluizen, in het bijzonder gericht op het veilig opbergen van laptops. Met Filex bewaar jij jouw elektronica met een gerust hart achter (code)slot en grendel!

Specialist in laptops en andere elektronica

Filex is specialist in het veilig opbergen van laptops. Dit zie je terug in hun producten. Zo zijn de kluizen uitgevoerd met een zachte bekleding, die krassen voorkomt en jouw laptop met liefde behandelt. Hun laptoptrolleys en laptopkasten zijn zelfs uitgevoerd met een oplaadstekker aan de binnenzijde, zodat jouw laptop rustig kan bijtanken terwijl hij netjes opgeborgen ligt. De perfecte combinatie!

Alle producten van Filex Security

Filex Security

Gerelateerde producten