Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Starx

Het deurbeslag van Starx is een bijzondere combinatie van gebruiksgemak en een scherpe prijs. Dit beslag is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren. Ontdek de vele mogelijkheden van Starx voor jouw interieur!

Starx deurbeslag

Starx cilindersloten kopen

De roots van Starx liggen in Nederland. Dit bedrijf hanteert het oer-Hollands principe: goede kwaliteit, maar niet teveel betalen! Het assortiment deurbeslag en hang- en sluitwerk is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren en bestaat uit verschillende producten. Allereerst zijn daar de Starx cilindersloten. Deze cilinders zijn verkrijgbaar in twee finishes: messing en vernikkeld. Daarnaast hebben veel van deze cilindersloten de SKG 2 kwalificering. Dit betekent niet alleen dat deze cilindersloten een inbraakwering bieden van minimaal drie minuten, maar ook dat ze zijn getest op duurzaamheid, temperatuurbestendigheid en corrosievorming. Verder zijn de cilindersloten ook gelijksluitend te verkrijgen in sets van 2 of 3. Gelijksluitende cilinders hebben hetzelfde slotprofiel en dus kun je deze sloten met dezelfde sleutel bedienen. Dit scheelt weer sleutels aan je sleutelbos.

Starx deurbeslag kopen

Het uitgebreide assortiment Starx deurbeslag is een uitkomst voor iedereen die mooi beslag zoekt voor een aantrekkelijke prijs. Het deurbeslag is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren en verkrijgbaar in diverse finishes, zoals RVS geborsteld en aluminium. Verder heeft dit merk ook beslag in zwart, wit en aluminium met RVS-look. Verder heeft een deel van het deurbeslag kerntrekbeveiliging en de bekende SKG 3 kwalificering.

Starx raambeslag kopen

Op zoek naar modern raambeslag voor een leuke prijs? Dan ben je bij Starx aan het goede adres. De raamsluitingen en raamuitzetters merk zijn verkrijgbaar in wit, zwart en aluminium met RVS-look. Let wel op: het Starx raambeslag is uitsluitend geschikt voor ramen die naar buiten draaien en zijn niet voorzien van een keurmerk.

Starx sloten kopen

Met Starx sloten kun jij jouw deur zonder enig probleem openen en sluiten. Deze insteeksloten hebben standaard maten. Hierdoor zijn het ook perfecte renovatiesloten voor binnendeuren. Combineer deze insteeksloten met het deurbeslag van Starx voor goedwerkend en op elkaar afgestemd hang- en sluitwerk.

Starx veiligheidsbeslag kopen

Het Starx veiligheidsbeslag beschermt jouw buitendeur tegen inbrekers. Dit beslag is verkrijgbaar in zwart en aluminium en is voorzien van het SKG 3 keurmerk. Dit veiligheidsbeslag bevat een deurkruk en een voordeurknop en heeft desgewenst kerntrekbeveiliging.