Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Svedex

Over het merk

Svedex is een belangrijke speler in de wereld van deuren. Kwalitatief materiaal en schitterende afwerkingen maken het bedrijf een fantastische keuze voor binnendeuren, door de makers zelf ‘stijldeuren’ genoemd. De jarenlange expertise, het enthousiasme van de medewerkers en de liefde voor het vak zorgen ervoor dat de deurenmakers van Svedexal meer dan 60 jaar oer-Hollands vakmanschap afleveren.

Svedex Logo

Expert in lijndeuren

Svedex heeft een uitgebreid assortiment lijndeuren in haar assortiment. Zowel een samenspel van ingetogen lijnen als een opvallend model behoren tot de mogelijkheden. De glas- of paneeldeuren worden afgewerkt met Svedex’ eigen Superlak. Zo krijg jij de garantie van een betaalbare kwaliteitsdeur met karakter – afgelakt en wel! – van Nederlandse makelij.

Decennialang succesvol deuren-maken

Ook na decennialang deuren-maken zijn de uitdaging en de passie onverminderd hoog. Svedex is begonnen als familiebedrijf, maar heeft inmiddels 250 medewerkers die verdeeld over drie productielocaties in Nederland en Duitsland werken. Een team professionals houdt zich bezig met de vertegenwoordiging van het merk in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en overige Europese landen. Het pand van Svedex is te vinden in Varsseveld.