Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Wandlampen

Home sweet home! Hoe maak je het daar nou echt gezellig? Met elkaar natuurlijk, maar zeker ook met een sfeervolle wandlamp. Onze smeedijzeren wandlampen zijn ware kunststukjes aan de muur van jouw huis. Het robuuste en nostalgische karakter van de producten past naadloos in landelijke interieurs. De sierlijke vormen en krachtige zwarte kleur maken het tot een absolute eyecatcher.


Wandlamp landelijk smeedijzer
Wandlamp landelijk smeedijzer
  • Op voorraad
€  172,96
Per stuk

Wandlampen van Kirkpatrick

De wandlampen van Kirkpatrick zijn niet zomaar wat lampen: ze zijn allemaal met zorg, passie en ambacht vervaardigd. Liefhebbers van smeedijzer en landelijke producten halen hun hart op. De mooie diepe kleur en het sierlijke design brengt nostalgie naar een ander niveau. De wandlampen worden met de hand gegoten in een hete oven, waarna er een proces met straalstalen en wegslijpen plaatsvindt. Vervolgens worden de delen samengesteld tot het eindresultaat: de lamp. Daar gaat nog een roestwerende laag en lak overheen, om het te vervolmaken met de zwarte poedercoating als finish. Klaar om te stralen in jouw huis!

Smeedijzeren wandlamp online kopen

Via deurbeslag.nl kun je snel jouw persoonlijke wandlamp kopen. Bekijk op deze pagina ook hoe de smeedijzeren producten van Kirkpatrick tot stand komen. Wil je meer weten over de wandlampen? Vergaar meer informatie op de productpagina’s. Kijk ook eens bij de hanglampen als je een mooie match wilt maken met andere verlichting!