deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Vitility

Over het merk...

Met de juiste hulpmiddelen wordt het leven makkelijker. Die visie is de drijvende kracht achter de producten en innovaties van Vitility. Praktische hulpjes zorgen ervoor dat beperkingen minder beperkend zijn en dat leeftijd slechts een nummer is. Het assortiment van Vitility bevat hulpmiddelen voor onder andere badkamer, huishouden en mobiliteit.

Vitility logo

Vitility assortiment: combineer comfort en gemak

Bij Vitility leven ze voor originele producten die het dagelijks leven makkelijker en aangenamer maken. Ze doen er alles aan om telkens verder te innoveren – sinds hun start in 2008. Praktische producten die enerzijds functioneel zijn, maar altijd met een positieve blik. Geen focus op beperkingen of leeftijden, want de Vitility producten bieden een passend antwoord. Het enthousiasme van het team resulteert in een optimistische visie: comfort en gemak voor iedereen, overal en altijd.

Hollands familiebedrijf sinds 2008

Het hoofdkantoor van Vitility bevindt zich in Brabant, waar het sinds 2008 bestaat. De roots van het hulpverleningsbedrijf gaan echter veel verder terug, met een geschiedenis van wel 40 jaar. Destijds bestond het assortiment enkel uit hulpmiddelen voor mensen met een handicap, maar tegenwoordig is dit nog veel breder geworden. De producten zijn goed doordacht en heel geschikt voor jong en oud. Het bedrijf heeft een internationale status en levert haar producten in bijna 50 landen.