Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

AG0305 bevestigingsset

  • Op voorraad
€  4,77
per set, incl. BTW

Deze bevestigingsset bevat twee metaalschroeven in de maat M6x60 mm. De RVS schroeven hebben kruisgleuf DIN 965 en zijn geschikt voor veiligheidsrozetten met een deurdikte van 54 mm.

Let op: de metaalschroeven hebben een zware kwaliteit en zijn meegekeurd met de SKG 3 sterren-kwalificatie van veiligheidsrozetten. Je kunt deze schroeven dus niet zomaar vervangen voor een goedkopere variant, omdat die mogelijk niet dezelfde schroefkracht heeft.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
AG0305 Metaalschroeven RVS din965 t.b.v. veiligheidsrozet dd54 mm 2xM6x60 mm
set
€  4,77
Goed om te weten
  • De schroeven hebben een zware kwaliteit omdat ze zijn meegekeurd met de SKG 3 sterren-kwalificatie van veiligheidsrozetten.
  • Door de kruisgleuf conform DIN 965 weet jij direct welke schroevendraaier of welk boorbitje je nodig hebt.
  • Geschikt voor buitengebruik.
  • Je kunt deze metaalschroeven niet zomaar vervangen door een goedkopere variant. Daarmee vervalt de SKG 3 sterren-kwalificering van de veiligheidsrozet!
  • De schroeven zijn relatief prijzig.
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag