deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Artitec Wallebroek

Over het merk...

De firma Artitec-Wallebroek is ontstaan door een samenvoegen van de Nederlandse bedrijven Artitec en Wallebroek. Twee familiebedrijven die sinds 2018 hun krachten bundelen en samen een hoogwaardig en uitgebreid assortiment hang- en sluitwerk voeren.

Artitec Wallebroek logo

Artitec-Wallebroek: jarenlange ervaring, hoogwaardig deurbeslag

Een scala aan interieurs wordt bediend met het deurbeslag van Artitec-Wallebroek. Van tijdloze deurkrukken tot specifieke modellen uit het begin van de vorige eeuw. Met haar lijn Mi Satori krijgen de bouwstijlen Art Nouveau, Art Déco, Authentic, Bauhaus en Mondéal het podium dat ze verdienen. Schitterend uitgewerkte producten die terug te vinden zijn in deurbeslag, raambeslag en eventueel meubelbeslag en accessoires. Zo loopt jouw geliefde stijl door in het gehele interieur.

‘Vertrouwen is goed, certificeren is beter’

Hoge kwaliteitseisen zijn de standaard bij de producten van Artitec-Wallebroek. De ontwerpfase wordt bijna volledig in eigen huis gedaan, met een team van ontwerpers en tekenaars. Er wordt 10 jaar garantie geleverd en de (veiligheids)producten zijn stuk voor stuk gecertificeerd. De producten van Artitec-Wallebroek worden verkocht aan een selecte range dealers, zoals ijzerwarenvakhandels en deurenspeciaalzaken.