Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Mi Satori

Touch, feel, know

Met de collectie van Mi Satori maken we een reis door de geschiedenis. Een reis waarin we opnieuw kennismaken met de vroegere stijlen die een belangrijke stempel hebben gedrukt op de hedendaagse interieurs en het deurbeslag van nu. Deze collectie benadrukt vijf verschillende bouwstijlen tussen 1895 en 1975: van Art Nouveau tot Mondéal. Mi Satori is het merk van hang- en sluitwerkproducent Artitec Wallebroek.

Mi Satori logo

Interieurstijlen van Art Nouveau tot Mondéal

De makers van Mi Satori zien gebouwbeslag als het spreekwoordelijk puzzelstukje dat op z'n plaats moet vallen. Hang- en sluitwerk moet passen bij de architectuur van gebouwen en de uitstraling van jouw interieur. Goed deurbeslag zorgt voor een eenheid in stijlen, waardoor rust en harmonie gecreëerd wordt. Kijken naar de collectie van Mi Satori betekent kijken naar een geschiedenisles van bouwstijlen. De collectie begint aan het einde van de 19e eeuw, toen Art Nouveau met al z’n details en sierlijke vormen de overhand kreeg. Deze stijlperiode loopt over in Art-Deco, waar de welbekende jaren ’30 tonmodel deurkruk zijn oorsprong in vindt. In de Authentic periode die daarna volgt, valt de opsmuk weg en krijgen de tijdloze ontwerpen de overhand. Deze stijl kun je daarom nog steeds veel herkennen in de woningen van nu. Daarna volgt de stijl van Bauhaus en het assortiment van Mi Satori eindigt met Mondéal: een stijl die na de oorlog in opkomst kwam. Staalconstructies, gewapend beton, glas: de functie is leidend en bepaalt daarbij de vorm. Dit resulteert in een sobere en eenvoudige stijl dat zorgt voor een statement op jouw deur.

Mi Satori assortiment

Artitec-Wallebroek biedt met Mi Satori een veelzijdig assortiment aan hang- en sluitwerk, waaronder Mi Satori deurklinken en Mi Satori deurknoppen. Maar deze lijn biedt meer, zoals: deurbellen, deurgrepen, briefplaten, deurstoppers, huisnummers, kapstokhaken, meubelgrepen, meubelknoppen, raambeslag, scharnieren en veiligheidsgarnituur. Door al deze verschillende producten in de Mi Satori collectie biedt Artitec-Wallebroek haar klanten de mogelijkheid om de gekozen stijl volledig door te trekken, zowel aan de buitenkant van gebouwen als ook aan de binnenkant.

Mi Satori: onderdeel van Artitec Wallebroek

De collectie van Mi Satori komt uit de hoed van Artitec Wallebroek. Deze hang- en sluitwerkproducent is gevestigd in Nijkerk en heeft jarenlange ervaring met de verkoop en distributie van onder andere deurbeslag. Sinds januari 2018 zijn ze het resultaat van een krachtenbundeling tussen de bedrijven Artitec en Wallebroek. Samen staan ze als Artitec-Wallebroek bekend om hun ruime en afwisselende assortiment hang- en sluitwerk.