deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

AXA anti-inbraakstrips

Inbrekers zijn voortdurend bezig met het bedenken van nieuwe manieren om je huis binnen te dringen. Eén techniek die inbrekers veel toepassen is het zogenaamde flipperen. Bij deze methode gebruiken inbrekers een hard stuk plastic waarmee ze vanaf de buitenkant van je deur de dagschoot van het slot proberen terug te drukken. En ze deinzen er ook niet voor terug om met behulp van een koevoet of schroevendraaier met een hoop geweld jouw deur op te wrikken. Gelukkig biedt AXA een oplossing om hier iets tegen te doen. Met de anti-inbraakstrips van AXA is jouw huis beschermd tegen de meest actuele methodes die inbrekers gebruiken om jouw woning binnen te komen.


AXA Anti-inbraakstrips

De AXA anti-inbraakstrips kunnen de meest recente inbraakmethodes weerstaan en voldoen aan alle gestelde eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Daarbij zijn de strips ook nog eens uiterst veilig in gebruik. De anti-inbraakstrips van AXA zijn gemaakt van een hoge kwaliteit, waardoor ze onder andere bestand zijn tegen roest. En vanwege het innovatieve ontwerp zijn de AXA anti-inbraakstrips even sterk en stevig als de traditionele stalen strips die op de markt verkrijgbaar zijn. Met hun uitgebreide assortiment biedt AXA anti-inbraakstrips voor zowel voor- als achterdeuren. De strips zijn verkrijgbaar in de kleuren aluminium (naturel) en wit. Bovendien kunnen de strips eenvoudig worden ingekort. Voor de naar buitendraaiende voor- en achterdeuren heeft AXA verschillende soorten anti-inbraakstrips op de markt gebracht. Deze zijn geschikt zijn voor kozijnen van ieder formaat en deuren die een maximale hoogte hebben van 235 cm.

Eenvoudig te monteren

Wat zo uniek is aan de AXA anti-inbraakstrips, is dat je ze eenvoudig blind kunt monteren. De bijgeleverde schroeven zijn makkelijk bereikbaar en hoef je niet schuin in te schroeven. En de anti-inbraakstrips zijn ook heel eenvoudig te demonteren, wat handig is als je iets aan je deur wilt aanpassen of wanneer je de deur volledig wilt vervangen.

Anti-inbraakstrips AXA Designline Voordeur

De AXA Designline (M2) voor voordeuren valt op door het strakke en slanke ontwerp. Bovendien zijn de schroeven niet zichtbaar. Hierdoor valt de Designline vrijwel volledig weg in het kozijn wanneer deze is gemonteerd. De Designline biedt nagenoeg dezelfde sterkte en veiligheid als bestaande alternatieven op de markt, dankzij het slimme ontwerp.

Anti-inbraakstrips AXA Designline Achterdeur

Net als de M2-variant heeft ook de AXA Designline (M3) voor achterdeuren een slank design. Wat deze strip uniek maakt, is de manier waarop de schroeven worden afgedekt. Door de aluminium afdekstrip vanaf de zijkant over de schroeven te schuiven zijn deze niet meer zichtbaar. Dit systeem is veel gebruiksvriendelijker dan bij de andere producten op de markt, waarbij de deur eerst uit het kozijn gehaald moet worden om een afdekstrip van onder of boven in te schuiven. De afdekstrip van voor de schroeven van de M3 kan met behulp van inbus stelboutjes eenvoudig vanaf de zijkant worden ingeschoven en vervolgens worden vergrendeld.

De ijzersterke reputatie van AXA

De historie van AXA gaat al meer dan 100 jaar terug. Het bedrijf is een begrip op het gebied van hang- en sluitwerk. Daarbij heeft het bedrijf een ijzersterke reputatie op het gebied van anti-inbraakstrips en andere inbraakwerende beveiligingsproducten. In onze webshop vind je verschillende anti-inbraakstrips van AXA voor voordeuren en achterdeuren, zowel binnendraaiend als buitendraaiend. Daarbij zijn deze strips verkrijgbaar in de kleuruitvoeringen wit en naturel. Houd inbrekers buiten de deur met deze zeer makkelijk te monteren anti-inbraakstrips van fabrikant AXA.