deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

AXA

Betrokken beveiligen

AXA is koploper in de wereld van veiligheid en beveiliging voor woningen en fietsen. De firma heeft een lange en rijke historie die teruggaat tot 1902. De basis voor de huidige succesvolle activiteiten in en rond panden wordt al in de jaren twintig van die eeuw gelegd, als de voorloper van de huidige onderneming start met de productie en verkoop van hang- en sluitwerk.

Ontdek ons volledige assortiment van AXA zelf!

AXA logo

AXA’s veilige oplossingen voor woningen én fietsen

Zo’n twintig jaar na de ontwikkeling van hun eigen hang- en sluitwerk, neemt AXA een ringslot voor fietsen in het assortiment op. Dit markeert de start van een assortiment fietscomponenten: de tweede, belangrijke activiteit van AXA die nog altijd erg populair is. Met eigen ontwikkelingsafdelingen in Nederland en Frankrijk is AXA in staat om snel op de vraag van de markt te reageren en slimme oplossingen te ontwikkelen. Dit geldt voor de bouw- en de fietsindustrie. Zowel veiligheid als beveiliging zijn de gemeenschappelijke deler bij alle producten die AXA ontwikkelt. Het gebruiksgemak van de consument staat voorop, maar ook het bieden van innovatieve oplossingen voor het reduceren van de montagetijd of het toepassen van nieuwe technische ontwikkelingen zijn voor AXA van belang.

Uitgebreide collectie AXA hang- en sluitwerk

Vandaag de dag bestaat AXA’s assortiment raam- en deurbeslag uit scharnieren, raamuitzetters, raamsluitingen, deurkrukken en toegangsmanagement. De ‘fiets-afdeling’ van het bedrijf ken je ongetwijfeld van hun fietssloten, -verlichting en ketting- en jasbescherming. Door een ijzersterke samenwerking met AXA’s partners ontwikkelen de bedrijven zich gezamenlijk, zowel in de bouw- als de fietsindustrie. Alle producten die van de band rollen bij AXA, sluiten daardoor perfect aan op het huis en de fiets van morgen.